PARTYINFO

 

SURF-TRIP.CZ: GET READY FOR SUMMER PARTY VOL.XI

flyer
Datum konání:
26.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - 360° klub (hotel Fusion)
DJs:
Akvamen, Nimand, MysticBoy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00
 
 
Připravte se na léto! Dubnová party tour v plážovém a letnám stylu právě začíná!

SURF-TRIP.CZ, FOX, Jägermeister a Boardlife.sk rozjíždí už druhým rokem plážovou party tour po vybraných českých a slovenských městech. Pod hlavičkou GET READY FOR SUMMER PARTY pro vás místní surfaři a surfařky chystají pět mejdanů. Mejdan v Praze bude 26. dubna v Fusion Prague Hotelu!

 

Hrají DJ AKVAMEN, Janko Král, BEACHPUNKS, MYSTIC BOY, LUCKY BOY, NIMAND a další hosté. V Bratislavě navíc vystoupí slovenský Jack Johnson – ADO! Na každé párty vás čeká přehlídka letní kolekce značky FOX a botů CROCS doplněná o hodinky TO LATE. Předvádět budou místní surf girls a boys. Následovat bude projekce surfových videí od SURF-TRIP.CZ se záběry z českých surfových výletů ve Francii, Španělsku a na Lanzarote. S největší pravděpodobností bude v jednotlivých videích účinkovat i celá řada místních jezdců.  V Praze si část programu vzal na starost kadeřnický salón PURE HAIR STUDIO. Jeho kadeřníci budou příchozí česat podle poslední surfařské módy.

O pořádně namražený welcome drink se postarají Jägermeister beach chicks! Už teď se těšte na  balance boardy YAK nebo pravý surfařský photoshooting s palmou, surfařským prknem a bambusovou chýškou. Projekce surfových videí, exotické ovoce, skvělé ceny na Jägermesiter drinky jsou samozřejmostí, a to po celou noc.  Novinkou je skvělá cena vychlazeného Budvárku, který je  neoblíbenějším pivem všech českých a slovenských surfařů. Chybět tak bude snad jen písek pod nohama a slaná voda v uších.

Lokální GET READY FOR SUMMER PARTIES 2013 podporuje Jägermeister, FOX, SURF-TRIP.CZ, BOARDLIFE.SK, BUDVAR, CROCS, YAK freestyle company, Life vision a 2late.cz. Na jednotlivých parties se navíc setkáte s celou řadou lidí, co už si surfování na vlnách vyzkoušeli a dozvíte se, jak několik takových pobytů na rok 2013 vyhrát, a to téměř bez námahy. Více informací najdete na www.surf-trip.cz, a www.facebook.com/jagermeister.cz. Po skončení párty zde budou uveřejněny i fotografie od profesionálních fotografů. Vstup na všechny párty je zdarma, v Praze pak 50,- Kč a v Bratislavě 2EUR. GET READY FOR SUMMER!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016