PARTYINFO

 

ELEMENTS

Datum konání:
27.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Reblok (serbia), Schwa, Ezwell, Luke Nova, dMIT.RY & Thiew & Ol-Wiz, Roccaflex Crew (djs herbyboy, scarface, j.b.) + Admirál Kolíbal + Selecta J.B. + Supa John + Missy M + Mr.Roll + MC Junior Smile
Popis:
start 22:00
 
 
Srbský DJ Reblok koncem měsíce v Chapeau Rouge

Kluci z Beef records si na svůj první jarní label mejdan pozvali hosta z prosluněného Balkánu. Reblok se představí českému publiku poprvé a rozhodně nebude hrát dechovku. Ve svém Djbagu si přiveze nejčerstvější novinky z jeho vlastni zahrádky plus spoustu dalších věcí, které ho inspiruji v producentském a djském životě. Goran Paradjina aka Reblok má za sebou několik úspěšných let za mixákem a v Srbsku například vystupuje na obřím festivalu Exit! Co se produkce tyká, má pod palcem několik releasů na úspěšných labelech jako Definitive, Suara a samozřejmě i Beef records, kde se představil tento rok s vinyl EPčkem a remixem od Joyce Muniz. Relok má opravdu dobře našlápnuto a my jsme rádi, ze ho můžeme představit českému publiku hned z kraje jeho úspěšné kariery.

 

Na večírku nebudou chybět speciální dekorace, videoprojekce  a cela atmosféra se ponese ve svěžím jarním duchu. Vedle Rebloka se můžete těšit na Dje Schwa z projektu Shades of Gray, který momentálně slaví úspěchy s deskou v koprodukci s Miguel Migsem. Dále zahraje mladý a nadějný Ezwell a o tolik důležitý rozjezd celé párty se postará Luke Nova.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016