PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE SPECIAL

Datum konání:
26.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost Van Bellen (NL), Loutka, Bidlo, Vectif
lounge: Petr K
Popis:
start 22:00
 
 
Joost van Bellen: "Velmi se mi po Praze stýskalo"
Joost Van Bellen zahraje koncem měsíce na Remember House

Touster Production ve spolupráci s legenádrním klubem Radost FX představuje jednu z prvních akcí, která proběhne pod taktovkou nově vzniklého produkčního týmu. V pátek 26. dubna se v klubu představí legendární Joost Van Bellen, který již v České republice několikrát vystupoval. Tentokrát vystoupí v rámci akce Remember House ve speciálním setu “25 years of house music”.

 

Joost se v posledních letech striktně držel syrového nu rave a electro zvuku svého projektu Cowgum a ke starým houseovým klasikám se nechtěl vracet. Je skvělé, že si to nakonec rozmyslel a představí se po opravdu dlouhé odmlce takový Joost, na kterého celá klubová Praha stále vzpomíná. Joost van Bellen byl jedním z prvních zahraničních djs, kteří Prahu navštívili a nesmazatelným
způsobem ovlivnil první generaci našich djů. Jeho vystoupení na legendární party Shake v klubu Roxy vždy patřila k tomu nejlepšímu, co house scéna nabízela.

Joost van Bellen a nezapomenutelná performance Curtise Jonese (R.I.P.) to jsou vzpomínky, které patří do klenotnice českého clubingu. Nyní si je konečně můžeme naživo připomenout! Joost van Bellen vystoupí v pátek 26.4.2013 v klubu Radost FX na party Rememeber House se svým speciálním setem "25 year´s of house music" po boku rezidentů Loutky a Bidla. O warm up se postará DJ Vectif.

Na téhle akci nesmíte chybět!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016