PARTYINFO

 

EXCELENT BASTARDS LAUNCH PARTY

Datum konání:
19.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Khalil (UK), Stifler Selectra, Jorgos, Wbwoy
lounge: Petr K
Live:
Shystie (UK), Dannie, Jiří Korn
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150/200/250 czk
Line-up:
22:00 Open doors
22:30 DJ Jorgos
23:00 Dannie LIVE
23:20 DJ Khalil (UK)
00:20 Shystie LIVE
01:00 Křest magazínu EXCELENT BASTARDS za účasti
01:15 Stifler Selecta
02:15 WBWOY
03:30 DJ Jorgos
 
 
Páteční Excelent Bastards Launch party

Excelent Bastards Launch party se uskuteční v pátek 19.4. v pražském klubu Radost FX. Pro návštěvníky bude připraveno první vydání časopisu Excelent Bastards, který bude v rámci tohoto večera pokřtěn za účasti celé redakce a kompletního realizačního teamu.

 

Jako hlavní hřeb večera, a zároveň velký dárek pro čtenáře i pro team magazínu, vystoupí jedna z největších hvězd současné UK urban music. Před jejím vystoupením bude mít hodinovou warm-up show nejlepší anglický hip-hopový DJ jménem Khalil. Jejím předskokanem bude česká R´n´B´zpěvačka řeckého původu Dannie. Hlavní hvězdy večera doplní domácí DJ´s: Stifler Selecta, Jorgos a WBWOY.

Vůbec poprvé do Čech zavítá rapperka na skutečně světové úrovni, a to britská grimová rapperka Shystie. Ta premiérově pro české fans představí své nové album Pink Mist , které vyjde na konci dubna. Ten, kdo tuto skutečnou star nezná, tak je zde toto krátké představení…

Shystie, vlastním jménem Chanelle Scott Calica, pochází z Londýna a ve svých 30letech je již uznávanou V.I.P. osobností ve více uměleckých oborech. Je nadanou hudební producentkou, herečkou, rapperkou a modelkou. Zatím má za sebou jedno velmi vydařené studiové album Diamond in the Dirt z roku 2004 a druhé nyní dokončuje. V mezičase vydala se svým teamem “Star work music“ hned několik mixtapů, posledním byl Gold Dust vol.2, který vyšel v září  2012. V hudebním průmyslu spolupracovala s takovými jmény, jako jsou Dizzee Rascal, 50CENT, The Streets nebo Basement Jaxx. Její poslední hit vznikl spoluprácí s rapperkou Azelií Banks, pod jejímž labelem nyní vydává své poslední album. Jejich společný track Control it trhl rekord v poslechovosti na britském Radiu 1.

Jako herečku jste ji mohli vidět například v hlavní roli seriálu Dubplate Drama, který běžel na MTV a Channel4 a měl sledovanost přes 3miliony diváků. Další roli ztvárnila ve velice drsném snímku Adulthood z roku 2008.

Shystie má velmi blízko i ke světu módy. Tento rok byla hvězdou pro Vogue na London Fashion Weeku, kde byla hvězdou i v roce 2011 a v roce 2012 na New York Fashion Weeku… Jako modelka úzce spolupracuje s UK/NY Voguem nebo MTV IGGY. Její vystoupení bude tedy bomba, i co se týče vizuální stránky hlavní hvězdy.

Její hudba má silnou fanouškovskou základnu, stejně jako její image, která je vysoce respektována bloggery a vůdci módy a stylu. Kdo Shystie nezná, ten jí poznat musí! Malá ochutnávka její tvorba je v podobě videí z Youtube.

SHYSTIE VIDEA

http://www.youtube.com/watch?v=8RK6YS8KvZM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uTkta97Itbc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bSGsPF5C8uo

http://www.youtube.com/watch?v=im4yfSWU7e0

 

MAGAZÍN Excelent Bastrds:

Již dva roky v Čechách vychází jediný magazín o urban kultuře. Jmenuje se Excelent Bastards a dva jeho ročníky vycházely pouze v elektronické verzi, která se těšila velké oblibě. Časopis s přízviskem vizuální street magazín se po velmi úspěšné virtuální verzi bude konečně ke čtenářům dostávat každé dva měsíce i v opravdové papírové podobě. A stejně jako elektronická verze bude i tištěná pro čtenáře zcela zdarma. Magazíny budou k dostání skrze designové stojany ve více než padesáti předních hudebních klubech, streetwear obchodech a dalších mistech po celé ČR, mimo to bude možnost si magazín předplatit pouze za cenu poštovného.

Hlavním cílem časopisu je samozřejmě informovat mladé lidi o dnes tolik populární urban – street kultuře a zároveň je motivovat k zajímavým tvůrčím činnostem. Čtenáři v něm najdou vždy velký rozhovor s předními muzikanty nebo umělci, neotřelé reportáže a fotoreporty, které skutečně nikde jinde neuvidí a pravidelné rubriky jako jsou MyRide (zajímavý mladý tvůrčí člověk z urban kultury u svého dopravního prostředku), Stylecheck (ve kterém je představen vždy jeden člověk a jeho styl v oblékání a lifestylu) nebo Move, kde jsou ty nejlepší urban sporty jako BMX, skateboarding, parkour, streetball, freeski atd. Fashion je zastoupená v rubrice Ikonick, kde se představují a objevují ikonické streetwearové značky a oblečení. Pravidelně jsou v Excelent Bastards tipy (tedy potizivní recenze) na hudbu, filmy, seriály, ale také knihy a počítačové hry. Skutečně velký důraz je kladen na vizuální složku, ať už na špičkové fotografie, grafiku a design, tak na ilustrace, které předchází každou sekci v časopise. Pro tyto ilustrace je vždy na míru pro dané číslo osloven pokaždé jiný umělec.

Redakční team časopisu a všichni, kdo se na jeho vzniku podílí jsou opravdoví odborníci na danou tematiku, zároveň se často jedná o studenty žurnalistiky, médií, fotografie, grafického designu atd. Logo má na svědomí přední vizuální umělec Pasta Oner, který se ve své vlné tvorbě věnuje pop arta a street artu.

První číslo vizuálního street magazínu Excelent Bastards si můžete prolistovat již 4 dubna. Právě v tento den vyjde jeho letošní první vydání a zároveň se bude jednat o premiéru jeho tištěné formy. Elektronickou verzi pak najdete ve stejný den na adrese www.bstrds.cz, kde je i archiv všech předchozích čísel.

Časopis bude vytištěn na velmi kvalitním papíru, bude mít 68 stran a z toho pouze 6 stran inzerce. Obsah, forma, obrazová stránka, distribuce zdarma i malý počet reklam dělá z magazínu opravdové unikum.

Urban – street kultura je momentálně extrémně populární lifestyle, který v sobě spojuje mnoho hudebních žánrů, specifický životní styl, vizuální a další výtvarné umění (jako graffiti, street art, pop art, fotografie, ilustrace a atd.šího), městské – především extrémní sporty a mnoho, mnoho dalšího.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016