PARTYINFO

 

CLASH OF THE TITANS - EUROPEAN TOUR 2013

Datum konání:
16.04.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
E-Swift, Tash, J-Ro, Planet Asia, Rasco
Live:
Tha Alkaholiks, Cali Agents
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
 
 
Legendy Tha Alkaholiks a Cali Agents zahrají dnes v Praze

Prahu čeká v úterý 16. dubna opravdu silný zážitek, protože do Radosti FX přijedou hned dvě legendární formace hip hopové historie. J-Ro, Tash, E-Swift, Planet Asia, Rasco a nejen tyto osobnosti vystoupí v rámci Clash Of Titans tour. Tha Alkaholiks sice zanikli už v roce 2006, ale znovu se sešli právě kvůli zmíněné tour. Obě formace před pár dny vyprodali bratislavský koncert a nyní míří se svou živelnou show do stověžaté matičky měst.

 

Tha Alkoholiks vždy střežili jedno z největších tajemství k úspěchu: Lyričtí akrobaté sice nikdy nedostali od kritiků i komerční sféry podporu, kterou by si zasloužili. V devadesátých letech si získaly uznání díky veselému anarchy, party oslavujícímu pojetí hip hopu, což byla ve své době nezvyklá alternativa k temnému gangsta rapu. Cali Agents není také třeba dlouze představovat a jejich člen Rasco v Čechách zdomácněl a spolupracoval kromě DJe Wiche či Nironica i s dalšími jmény domácí scény. Jednotliví členové obou kapel a formace sami, mají na svém kontě nespočet spoluprácí s těmi největšími velikány hip hopu. Za všechny jmenujme třeba Ol 'Dirty Bastard, NAS, Diamond D, LL Cool J., Xzibit a mnoho dalších. Během koncertu budeš mít možnost ochutnat z jejich novější tvorby, ale určitě dojde i na klasické hitovky z let devadesátých.

Čerstvou novinkou jsou i jména předskokanů. Těmi bude úspěšná dvojka z Ty Nikdy labelu – Rest&DJ Fatte, ti jsou jedním z nejrespektovanějších jmen současnosti a zaručeně bez problemů rozehřejí klub před nástupem hlavních hvězd. Je bez debat, že právě 16.dubna máte možná poslední možnost vidět Tha Alkaholiks živě, obzvláště ve spojení s Cali Agents! Dveře klubu se otevřou v devět hodin a zábava bude pokračovat I po skončení živých vystoupení až do rána! Vstupenky si lze zakoupit v síti Ticketportal nebo přímo na místě.

předprodej zde: www.ticketportal.cz/event.aspx?ID=131143

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016