PARTYINFO

 

FABRIC FOR HELP (TECHHOUSE, TRANCE)

Datum konání:
19.04.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
LayDee Jane, Martin Gredner, Denysa, Duncan Grey, Junior Jan, Danny Bright, Peter Key, VanVega
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
LayDee Jane: "Jsem ráda, že i já mohu přispět v boji proti rakovině..."
Fabric proti rakovině - EDM Edition

První část charitativního víkendu se ponese v duch stylů house, trance, progressive, electro a techno. Ale pozor, máte jedinečnou možnost vidět pohromadě TOP české umělce, kteří přijedou do Fabricu za jediným účelem.

 

Podpořit svým vystoupením boj proti Rakovině a pochopitelně bez nároku na honorář. Naším společným cílem je shromáždit co největší množství peněz směřujících k výzkumu léčby rakoviny v Masarykově onkologickém ústavu v Brně. Staňte se i Vy součástí moderního světa, který se nebojí podpořit věc prospěšnou svou přítomností a dobrovolnou částkou. My, nadace For Help, společnost Media Machine se na tento večer s Vámi a umělci nesmírně těšíme!

Vstupné/Entry: min. 100 CZK

 

FABRIC - FOR HELP - MEDIA MACHINE BOJUJÍ PROTI RAKOVINĚ!

Duben ve Fabricu přinese jako obvykle eklektický a pestrý mix muziky, který ovšem bude mít několik rovin. Zábavný, kulturní, ale také charitativní.Fabric v těchto vodách neplave poprvé, vzpomeňme spolupráci s organizací Unicef a výtěžek ze vstupného věnovaný obětem zemětřesení na Haiti.

Oslovena byla tentokrát kompletní špička české elektronické scény, bohužel ne všichni - byť rádi - mohou být k dispozici. Proto nám dovolte představit i tak široký seznam umělců různých stylů, které spojuje jeden cíl. Z důvodů, že se nám sešla velká spousta djs, rozhodli jsme se rozdělit večírek pro příznivce rovných a zlomených beatů.

Náš cíl: shromáždit co největší množství peněz směřujících k výzkumu léčby rakoviny v Masarykově onkologickém ústavu v Brně.

V pátek 19.4. to budou: LayDee Jane, Martin Gredner, Bon Finix, Denysa, Duncan Grey, Revis, Junior Jan, Danny Bright, Wolscha, Peter Key, VanVega...

Další pátek 26.4. to budou zástupci "broken beats": No Money, Kato, Beaty, Kukurica, Ero Drummer, Paplon a Faktor.

Umělci jsou připraveni pomoci bez nároku na honorář.

A co Vy, Přátelé?

Pevně věříme, že Vás tato benefice nenechá lhostejnými, příjdete se pobavit se širokým spektrem předních umělců a přispějete dobrovolnou částkou v minimální výši pouhých 100 Kč. Prostředky věnujeme na výše zmíněný účel prostřednictvím občanského sdružení For Help, které se specializuje právě na podporu výzkumu léčby rakoviny.

Všem, kteří se rozhodnou pomoci ze srdce děkujeme.

www.forhelp.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016