PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
29.04.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Vasquez, Pavel Faktor, BeDa
Live:
Giantree (Aus), Photolab
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Dnešní Free Mondays v Roxy

Ač původně avizovaná rakouská kapela Giantree musela kvůli nemoci kytaristy zrušit celé aktuální tour včetně koncertu v ROXY, neznamená to, že by poslední dubnové Free Mondays byly pouze DJské. Ve speciálním setu totiž dnes na adrese Dlouhá 33 zahrají domácí Photolab, kteří se naposledy v ROXY představili v rámci loňských oslav 20. narozeni klubu BE TWENTY. Samozřejmostí je pak následná DJská afterparty, kterou bude mít pod palcem trio z BPM.DJ Vasquez, Pavel Faktor a BeDa.

 

Od Photolab, kteří loni vydali ceněné debutové album Hollywood And Snuff, se i tentokrát můžeme těšit na hodně unikátní filmovo-hudební show v podání ústředního dua Magdalena Šalamounová (zpěv) & a.m. almela (kytara/zpěv). Jejich melancholickému lo-fi prokládánému energickými katarzemi dodají další rozměr originální projekce dělané na míru jednotlivým písním. Čekat se dá tedy hodně zajímavý zážitek, jež uspokojí nejen vaše uši ale i oči.

Co se DJs z BPM.DJ týče, čeká nás mejdan především v rytmu tech house, deep house a techna, tedy žánrů, které jsou v podání tuzemským clubberům dobře známé trojice DJs Vasquez, Pavel Faktor a BeDa příslibem roztančené party až do brzkých ranních hodin.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016