PARTYINFO

 

FLOW - NEW PRAGUE HOUSE TALENTS - 2ND EDITION

Datum konání:
20.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai & Fatty M (roxy prague), Random, Felix, Max Om, Thomas Sky, Zjook & Wax Work
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Flow - New Prague House Talents - Felix Flow - New Prague House Talents - Thomas Sky Flow - New Prague House Talents - Max Om
Flow - New Prague House Talents - Random

Po letošním třetím dílu pravidlené klubovky Flow, kde se představila leganda německého minimalu a jeden ze zakladatelů electroclashe DJ Hell, se 20. 4. v ROXY můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul čtvrtého dílu Fllow New Prague House Talents - na čerstvou krev zosobněnou čtveřicí nadějných DJs. Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili kvartetRandom, Felix, Max Om a Thomas Sky, kteří tak navážou na první díl mapující pražské houseové talenty, jenž proběhl v rámci listopadové Flow v loňském roce. Pojďme si nyní dát set, stručné bio a krátký rozhovor, kterým se představí DJ Random.

 

Random, vlastním jménem Radek Strnad, se věnuje DJingu už zhruba sedm let. Od nu-jazzových začátků se během rezidentních nocí Oscillator v Central Station a Rear Window v Bayo Baru posunul až k deep, tech housu a technu. V současné době ho baví labely Mooseekaa, Crosstown Rebels, Dirtybird, Diynamic či Bedrock.

Snaží se také proniknout do produkce elektronické hudby a zúročit tak léta hry na klavír. Kromě několika klubů v Praze a v rodném Šumperku si Random zahrál také na Slovensku a v zemi, kde rave kultura vznikla - ve Velké Británii. Tam také při pravidelných cestách čerpá hudební inspiraci a zkušenosti a snaží se je přetavit v zážitek pro všechny, co sdílejí nadšení pro taneční hudbu.

Kdy jsi začal s hraním a co tě k němu přivedlo?

2006, dřív jsem dělal pro přátelé na chatách diskotéky, ikdyž mainstream se tam úplně nehrál. Přirozeně to vyplynulo ze změny prostředí (přesun na studia do Prahy).

Jak dlouho trvalo, než jsi dospěl ke ""svému zvuku"", který momentálně prezentuješ lidem v klubech a jak by jsi ho definoval, pokud to lze? 

2 - 3 roky. V podstatě v momentě mé první seriózní rezidentury. Zvuk se dá charakterizovat jako pomezí tech housu / techna s hutným drivem a atmosferickými plochami.

Děláš také na své vlastní hudbě?

Ano.

Jak dalece znáš party Flow a případně byl pro tebe nějaký její díl hodně speciální který sis opravdu užil?
Byl jsem na většině všech Flow, asi nej pro mě byl Guy Gerber.

Koho osobně by jsi rád viděl na některém z přístích dílů Flow?
Luis Junior, Guy J
 
Flow - New Prague House Talents 2nd Edition

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016