PARTYINFO

 

FLOW - NEW PRAGUE HOUSE TALENTS - 2ND EDITION

Datum konání:
20.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai & Fatty M (roxy prague), Random, Felix, Max Om, Thomas Sky, Zjook & Wax Work
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Flow - New Prague House Talents - Felix

Po letošním třetím dílu pravidlené klubovky Flow, kde se představila leganda německého minimalu a jeden ze zakladatelů electroclashe DJ Hell, se 20. 4. v ROXY můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul čtvrtého dílu Fllow New Prague House Talents - na čerstvou krev zosobněnou čtveřicí nadějných DJs. Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili kvartetRandom, Felix, Max Om a Thomas Sky, kteří tak navážou na první díl mapující pražské houseové talenty, jenž proběhl v rámci listopadové Flow v loňském roce. Pojďme si nyní dát set, stručné bio a krátký rozhovor, kterým se představí DJ Felix.

 

Na Felixovi mixy můžete tančit už od roku 2001. Od té doby lidé šílejí po jeho kolážích hudby složených z exkluzivních tracků žánrově balancujících mezi house, deep house, indie, detroit house / techno a nu disco. Felixův cit pro hudbu a precizní DJská technika z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chcete-li i noci páteční.

Felix je rezidentem dvou pražských nocí, konkréttně Picnic v Klubně 2.patro a deep house večírku DEER v Cafe v Lese. V roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008 a v roce 2011 byl vybrán jako support DJ pražských Electronic Beats.

Kdy jsi začal s hraním a co tě k němu přivedlo?

Před dvanácti lety a přivedla mne k němu láska k elektronické hudbě.

Jak dlouho trvalo, než jsi dospěl ke ""svému zvuku"", který momentálně prezentuješ lidem v klubech a jak by jsi ho definoval, pokud to lze?

Prošel jsem si několika styly, člověk se stále vyvíjí, vkus se mu mění. Nikdy jsem nebyl vyhraněný na jeden styl. Před několika lety jsem byl jeden z mála DJs, co začali hrát a prezentovat nu disco, zároveň mě zajímá také deep house, baví mě, kam se tenhle styl vyvíjí. Rád si ale dám i vyklidněný slow motion set s prvky indie popu okolo 105 bpm. Výběr přizpůsobuju akcím a místům, kde hraju. Elektronická hudba je tak pestrá, že bych se ani nedokázal vázat pouze na jeden styl. Možná by se to dalo shrnout jako současný inteligentní klubový zvuk..

Děláš také na své vlastní hudbě?

Ano, moji dosavadní produkci můžete poslechnout, stáhnout, nebo okomentovat na soundcloud.com/felix-10

Jak dalece znáš party Flow?

Ná Flow jsem zatím nebyl, ale těším se ale, co mi tenhle večírek přinese za milá překvapení.

Koho osobně by jsi rád viděl na některém z přístích dílů Flow?

Výběr nechám na dobrém vkusu pořadatelů! Podle toho, co jsem zatím zaregistroval, se jim daří vozit čím dál zajímavější jména.

SET: soundcloud.com/felix-10/beef-records-podcast-felix

 
Flow - New Prague House Talents - Thomas Sky Flow - New Prague House Talents - Max Om Flow - New Prague House Talents - Random Flow - New Prague House Talents 2nd Edition

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016