PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
01.04.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tripmain, CJ Fox, Peter Costa, Tommaso
Live:
Action! Attention! (Jerusalem), support : 1st Choice
Popis:
vstup zdarma
 
 
První dubnové Free Mondays budou 1. 4. v Roxy patřit izraelským Action! Attention!

Hned první dubnové Free Mondays, které připadly na velikonoční (a aprílové) pondělí 1. 4. láká na hodně zajímavý line up, jemuž vévodí po dlouhé době zahraniční kapela. Až z bájného Jeruzaléma totiž do ROXY dorazí úderné duo Action! Attention! Krýt záda jim budou domácí 1st Choice a afterparty po koncertech se postará čtveřice DJs Tripmain, CJ Fox, Peter Costa a Tommaso.

 

Ač hrají Action! Atention! jen ve dvou, umí to i tak rozjet pořádně nahlas. Ostatně už jen fakt, že sami sebe charakterizují jako "disco-metal a funk-punk from Jerusalem", napovídá o jejich stylu mnohé. Typické jsou pro ně chytlavé melodie prokládané, charakteristickými vokály, hutnými basovými linkami a beaty, které prověří statiku i vaši schopnost nechat se náležitě rozvibrovat.

Nonkonformní a pořádně originální izraelské kapele předskočí pražští rockeři 1st Choice, kteří už od svých začátků v roce 2002 umně reflektují současnou podobu moderního amerického rocku. Poznávacím znamením 1st Choice jsou - dle jejich slov - chytlavé skladby a zvláště vytříbený a osobitý vokální projev, jehož kvalita obstojí i v konkurenci ze zahraničí.

V pondělí 1. 4. tak mezi osmou a desátoou čekejte v ROXY hodně výživný rockový mejdan, na němž můžete bezprostředně porovnat kvality české a izraelské alternativní scény. Pro všechny tancechtivé pak bude od desíti připravena afterparty pod taktovkou DJs Tripmain, CJ Fox, Peter Costa a Tommaso.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016