PARTYINFO

 

COLLAPSE

Datum konání:
26.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Maztek (ITA), Hanzall, Ozone, Mr. Happy & Robojahoda, Mazzon, Phanatic, Pif, Wz, Fukkel aka MadMachine, Owec
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 23:00 80 czk, poté 120 czk
 
 
Poison Apple a pražský Cross představují další party ze série Collapse!

Cílem oslovovat nové si vzal za úkol projekt Poison Apple. Jejich večer ve spolupráci s klubem Cross roste s chutí a na druhou navštěvu po skvělých Mind Vortex /UK, RAM Records/ - hostí Itala, který se skrývá pod pseudonymem Maztek /Renegade Hardware, Syndrome, Citrus, Sinuous, Subculture Music/. Matteo Cavo aka Maztek začal svou hudební kariéru ve 13 letech jako kytarista a perkusionista.

 

Narozen a vychován byl v srdci Itálie - Římu, v 18 letech začal být fascinován elektronickou hudbou, hlavně technem a DNB. Rozhodl se, že to tak nenechá a začal skládat nejen DNB, ale i electro, grime, dubstep a díky tomu se držel spíše v italském, tzv. "underground proudu".

V roce 2005 Maztek založil label ‘Subculture Records’, který si získal své publikum díky vinylovým a digitálním nahrávkám a vydali na něm takové jména jako, N.phect, Future Signal, Proktah, Malsum & Sleeper Cell. Maztekovy tracky se dají slyšet i na ostatních labelech jako Contaminted, Close2death, Modulate a Transistor Technology. Kromě své vlastní produkce Maztek spolupracoval s řadou známých producentů jako např. Aeph, Optiv, Sleeper Cell, Dabs, Billian, N.phect a Malsum. Zároveň vytvořil remixy pro umělce jako Intiman, Foreign Beggars. Jeho zatím největší nahrávky Intiman ft. Foreign Beggars, ‘Hit That’ (Maztek remix) si získal světovou pozornost a podporu od Djs jako Ed Rush, The Upbeats nebo State of Mind.

Maztek je horkým zbožím a je plně připraven na svou dlouhou a vášnivou kariéru. To dokazuje poslední roky svou neuvěřitelnou formou. Poslední zářez pečení album Limber na labelu Renegade Hardware – www.maztek.net/public/index.php/album/limber-ep/. Dne 26.4.2013 nepropásněte akci Collapse - www.facebook.com/pacollapse?fref=ts – projektu Poison Apple, protože tady zdaleka nekončíme! Připraveny jsou pro Vás dvě, plně obsazené scény. Drum & Bass stage doplní další headliner, který se ve vodách čekého Drum & Bassu pohybuje snad od plínek. Jeho aktivita je viditelná hlavně v Jižních Čechach a akce jako jsou Therapy Session nebo Wash-Up našli nejenom své příznivce, ale také velké uznání.

Připravte se na pořadnou nálož, protože druhým vyvoleným je DJ Hanzall, kterého doporučujeme hned v posledním jeho promo mixu zde. Za aparáty v Crossu se postaví nejenom tito dva headlineři, ale také samotní organizátory večera ve složení Ozone, Soundeviantz aka Mr. Happy & Robojahoda, Phanatic a Mazzon. Ti si rozdělí zbytek horní a zároveň hlavní scény. Díky jejich multi-žánrové selekci jak v aktérech, tak v jejich zaměření určitě nepropásněte dolní scénu!

Ta je směřována stylům, které nejsou nijak okoukané. Jackin-house a swing-elekro vás osloví v podání Dje Pifa. Další tváří je DJ a producent WZ, který se cítí nejlépe ve vodách trapu a garage - soundcloud.com/thewzmuzik. Svou energii do vás napumpuje takovým stylem, že zapomenete na to co máte rádi. Dalším nováčkem u otráveným jablek je DJ MadMachine aka Fukkel, který se ocitá ve vlnách dubstepu, trapu, hip-hopu a ani dnb mu není cizí. Jeho produkci sledujte zde: soundcloud.com/madmachinemusic.

Hostem dolní scény se představí i letitý DJ Owec, který má za sebou velmi kreativní historii. Od dnb k elektru ho táhla touhla bavit a to dokazuje při svých vystoupení. Zásluhy má hlavně na havířovské scéně, kdy jako jeden z hlavních organizátorů tvořil nezapomenutelnou Bassdetonation, kde vystoupili jména jako jsou Aphrodite, Audio, BSE, Cyantific a mnoho dalších. Druhými a posledními hosty dolní scény se představí multi-žánrový projekt SpectralSound aka Dafman & Cyclown - ti se rádi uspokojují elektronickými žánry jako jsou např. Drum & Bass, Breakbeat, Minimal-techno, Elektro-swing, Deep/dark & Dark & Ambient Dubstep.

Collapse bude výživný a Start započne ve 21:00, končit se bude až ráno. Připravena je pro vás, projekce, fresh - Cross desing a kvalitní drinky na baru s kvalitními barmany a dekorace projektu Poison Apple.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016