PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

flyer
Datum konání:
12.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tom Middleton (UK), Josef Sedloň & Dan Cooley, Adam Cloud
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 Kč
Line-up:
22:00-00:00 Dan Cooley
00:00-01:00 Josef Sedloň
01:00-03:00 Tom Middleton
03:00-04:00 Josef Sedloň
04:00-06:00 Adam Cloud
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Tom Middleton už v pátek v Radosti FX
Tom Middleton se vrátí v dubnu do Prahy

Pokud jste milovníky taneční hudby a hledáte odpověď na otázku, kde se koná nejlepší dubnová party, tak vám servírujeme odpověď! V pátek 12.4.2013 se do Prahy vrací fenomenální TOM MIDDLETON. Tenhle týpek dovede skutečně "fouknout do trenclí" a to tak, že by bylo možná lepší si vzít volno ještě dva dny po víkendu. Josef Sedloň a Dan Cooley si ho pozvali na svůj večírek One Night! Jako guest dj vystoupí Adam Cloud.

 

Tom Middleton není jen DJ! Je to šílený hudební věděc s naprosto precizní technikou a s žízní po všech hudebních žánrech od breakbeatu, až po baroko! Jeho mix CD´s jako třeba "Sound Of Cosmos, " "3D," nebo "Trip 2" ukazují naprostou přesnost a také Tomovo studium vztahů mezi jednotlivými skladbami. Tom Middleton je umělec. Je to člověk, který se pro hudbu narodil. Studoval hru na klavír a violoncello dávno předtím, než mu narostly ikonické vousy na jeho bradě. Při tvorbě vlastní hudby se niukdy nesnížil k tomu, aby samploval věci někoho jiného. Vždy dává přednost pouze své tvorbě. Byl residentem klubu Manumission na Ibize, jako DJ vystupoval snad v každém koutě světa před obrovskými davy lidí. Jeho největší show navštívilo 150.000 návštěvníků!!!

Je schopný kombinovat vše od ambientu po drum & bass, od techna po rock´n´roll. Díky svému daru vnímat každý detail je schopen nalézt spojení mezi různorodými hudebními styly za využití nejmodernějších technologií. Jeho všestrannost mu vysloužili i žádosti o remixy od takových osobností jako jsou Prince a All Saints.

Tom vystupoval po boku takových celebrit jakými jsou Kelis, Faithless, Duran Duran a Mark Ronson, nedávno remixoval klasické skladby "Oh Marie" a "Quando Quando, Quando" pro celosvětovou televizní kampaň značky Fiat.

Tom opravdu není jen obyčejný DJ. Jeho život je neustálým hledáním nových informací, jasnosti a pravdy a to nejen v hudbě, ale ve všech jeho zálibách. V současné době je zaneprázndněn i architektonickým projektem luxusní vily v Itálii. Miluje dobré jídlo, dokonce se málem stal šéfkuchařem....Naštěstí to neudělal a taneční hudba a její publikum může jen poděkovat!

TOM MIDDLETON se po třech letech opět konečně představí pražskému publiku v klubu Radost FX na party ONE NIGHT! residentních DJů Josefa Sedloně a Dana Cooleyho!

Tady prostě musíte být!

www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z One Night! s Tomem Middletonem od Adlet
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016