PARTYINFO

 

LOLLYPOP GET DRESSED

flyer
Datum konání:
05.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém & Henriette, Urxin Sisters, Tokátko,
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma, s orazítkovaným letákem všichni zdarma do 24:00
 
 
Dubnový Lollypop v Radosti FX

Radost FX představuje další pokračování legendární klubovky Lollypop! Podtitul dubnového dílu je „get dressed“. Vrcholem večera totiž bude módní show návrháře Jiřího Kalfaře, který zde představí svojí novou kolekci jaro/léto 2013. Rezidenti Vilém & Henritette si na tento díl pozvali také zajímavou dívčí dvojici Urxin Sisters, které doplní šoumen a partyboy Tokátko.

 

Tak jako je město pražské opředené mnoha legendami, tak má své vyvolené i pražská gay scéna. Party Lollypop o sobě může směle prohlásit, že mezi legendy na pražské party scéně bezesporu patří. Již dlouhých 11 let vás zásobuje nejen skvělou muzikou, ale především neopakovatelnou atmosférou. Kdo jednou ochutnal chuť tohoto mejdanu, nikdy nezapomene.

V pátek 5.dubna se můžeme těšit na jeho pokračování. Vedle tradičních residentů Viléma a Henriette se představí velmi zajímavá dívčí dvojice Urxin Sisters a také další velmi nadějný DJ Tokátko. Bezpochyby velmi našlápnutá hudební skladba večera bude ještě podtržena sexy módní show návrháře Jiřího Kalfaře, který zde představí svojí novou kolekci jaro/léto 2013.

Už se také nemůžete dočkat?

Urxin Sisters

Urxins je dj seskupení, které už nějakou dobu působí hlavně na pražské klubové scéně. Hrají, co se jim zrovna líbí od starých songů až po nové disco tracky a remixy jejich oblíbenců.

DJ Tokátko

Mladý, ale velmi talentovaný dj. Nezaprodal se komerčním pozlátkům a našel si svůj styl ve velmi zajímavé a inteligentní deep & tech house music. Vystupoval na celé řadě festivalů a jeho hudební produkce byla, až donedávna spojována především s klubem Touster. Nyní jeho premiéra v legendární Radosti FX!

Jiří Kalfař

Jiří Kalfař je mladý módní návrhář, jenž minulý rok otevřel svůj první boutique v Dušní 11, za rohem od proslulé Pařížské ulice. Jeho ready-to-wear kolekce pro ženy i muže jsou jedinečné, sexy a luxusní. Modely, které jsou pohodlné a přesto padnoucí

a propracované, přinášejí jedinečnost do každého šatníku .

Inspirován frází BoHo Chic Jiří Kalfař Vám představuje svou tvorbu, která nesleduje trendy, ale je nadčasová a nestárnoucí.​

Jiří cítí, že je důležité znát své zákazníky. Proto součástí butiku v Dušní 11 je v zadní místnosti i ateliér, kde modely vytváří. To mu dovoluje potkat se a hovořit se všemi jeho klienty a nabídnout osobní servis každému z nich.

Youtube pozvánka:


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016