PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
25.04.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
MCB (idj.cz/mcb)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection
 
 
Deep Inside v klubu Styx

Ve čtvrtek 25. dubna se uskuteční další pokračování klubovky Deep Inside, tentokrát v pražském Smart Clubu Styx, sídlícím nedaleko od zastávky metra Invalidovna, na adrese Sokolovská 144/349 Praha 8.

 

Tentokrát si DJ MCB, na začátek večera připraví speciální set jeho projektu Polapa, se kterým se prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbou. Celou akci tím nádherně zahájí a již od začátku vás zcela určitě dostane do správné pozitivní atmosféry. MCB má pro vás tradičně také připravenou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Jeho sety jsou promyšlené, nikoliv však naučené a rád také experimentuje se zvukem. A nyní také nově můžete vždy každý čtvrtý čtvrtek v měsíci od 17:00 - 19:00 hodin poslouchat jeho show Rebirth na vlnách českého irádia Sensation Factory.

Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná hypnotizující projekce, která je nedílnou součástí celé show a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek. Design a atmosféra klubu vybízejí k nezapomenutelným večírkům. Legální holandské smart drugs, velký výběr energy drinků, 2 fotbálky, flipper, plně vybavené technicko-audiovizuální zázemí, background pro DJ´s crew a především překvapivě přátelská atmosféra a pohodoví lidé jsou zárukou perfektně propařené noci.

Těšíme se na vás,

MCB & STYX.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016