PARTYINFO

 

FREAKY FASHION PARADE

Datum konání:
12.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Blink Excelent
DJs:
Bruno Ferrari, Charly, Deka, Merak, Kosmen, Heavyn, Haedus
Live:
Vložte Kočku, Pedro Zakatchku
Popis:
vstup 120 czk
 
 
Freaky Fashion Parade příští pátek v klubu Blink!

Prazvláštní, doslova spektakulární večírek se chystá coby afterparty Holešovického Fashion Marketu v pátek 12.4. 2013. Mávnutím kouzelného bičíku se neodolatelná atmosféra mejdanů z festivalového monstra Okodom přesune do strohých prostor bývalých jatek a tržnice, konkrétně příležitostného Klubu Blink Excelent. Estráda plná hudby, umění, alkoholu a nafukovacích balónků se však neomezí jen na obvyklé scénáře podobných akcí. Právě naopak; posune náš vkus a životní zkušenosti celé světelné roky vpřed!

 

O potěšení a rozjitření smyslů i tělesných orgánů se postará nejen dominikánský rumový bar, ale především pestrá směsice vzácných hostů. Našim agentům se v nabitém programu zahraničních vystoupení podařilo zajistit půlnoční show v podání mega hvězdy světových kasin a kabaretů, bonvivána a filosofa, šansoniéra a filantropa, okouzlujícího lamače dívčích srdcí a osvícence dnešní uspěchané doby. Ano, tušíte správně – několik stovek vyvolených oblaží sám Bruno Ferrari na prvním ze svých dvou letošních pražských koncertů! Citlivou a oduševnělou elektroniku Mistra netřeba blíže představovat, jeho sametový hlas si vás jistě podmaní. Jako ochutnávku přijměte ukázku z nového videa:



http://www.brunoferrari.cz/

Živá hudební vystoupení předvedou i dva nadmíru originální spolky, jež se těší vzrůstající oblibě, a to především v lepší společnosti. Hvězda pražské formace Vložte Kočku! stoupá k nebi jak hrozba korejských raket a loňská deska "TáTa" patří k tomu zajímavějšímu z domácí alternativní scény. Silová i atmosférická elektronika je doprovázená živými houslemi a bubeníkem, což dodává muzice tu správnou živelnost a říz. Kapela již s úspěchem v Okodomu vystoupila během Freeze Festu a tehdejší pozitivní odezva publika je tím nejlepším doporučením pro nadcházející pařbu. A takhle to Vložte Kočku! šlape naživo:



http://bandzone.cz/vloztekocku

Neratovická parta Pedro Zakatchku se prezentuje energickou směsicí elektroniky, punku, popíku a kdovíco by tam ještě pozorný šťoural vyšťoural. Výsledkem je muzika s magnetizujícím tahem na branku, výbušná, agresívní a krapet kýčovitá. Bez diskuze pozoruhodný spolek, o kterém začíná být ve spojení s dobrou zábavou slyšet stále častěji. Old-school synťáky se doplňují s nakládajícími kytarami, taneční rytmika nutí roštěnky i rošťáky k pohybu v lehce drogové a lascivní aureole. Koncert v rámci Okodomeless edice slibuje odvaz a pochopitelně nezapomenutelný kulturní zážitek, o němž budete vyprávět ještě vnoučatům...

http://bandzone.cz/pedrozakatchku

Freak Fashion Parade pochopitelně není jen o elektronické muzice a krásných lidech. Až z exotické Jaroměře k nám přijede skutečný král elektráren s vystoupením "High voltage magic". Krotiteli výbojů vysokého napětí srší stovky tisíc voltů z konečků prstů a žárovky rozsvěcí pouhým dotykem. O tom, že následovník Nikoly Tesly zelektrizuje i vás, vůbec nepochybujte a raději obohaťte svůj sváteční outfit o gumové doplňky.

http://www.highvoltagemagic.com

Noční část párty bude věnovaná smečce natěšených dýdžejů a vídžejů, jejichž um je všeobecně považován za ukazatele nejnovějších tanečních a designových trendů. Stačí letmo pohlédnout na soupisku computerových a gramofonových kazatelů, aby bylo jasno o nadcházející horečce páteční noci. Tanečnímu parketu budou vesele i přísně diktovat chvalně známé a spřízněné entity Merak /Radio23, Dubstepblog/, Ghandi /Spiritual/, Charly /Silent Noise/, Heavyn /Subconscious Terror/, Deka /Weird Highs/ a Haedus. Pozadu nezůstane ani squadra vizuálních inženýrů, jež zahltí sítnice návštěvníků přemírou neodolatelných vjemů. Na představivost publika zaútočí VJs Symaq, Lukashiva, AdeZewl, 2Kangoo a OKO3. O dekorace se postarají dvorní kooperátoři Acidpaper.cz. Celým večerem vás provedou dva nanejvýše pochybní a pravděpodobně zmutovaní moderátoři.

http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=21017
http://www.facebook.com/events/589165141112575/?ref=ts&fref=ts
http://www.klublink.cz/post/45683712015/12-4-freak-fashion-parade

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016