PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (House 4 Adults residents) + DJ Diome (Plzeň)
Popis:
start: 20:00, vstup 100 Kč
 
 
Dospělácká House 4 Adults ve 2. patře tentokrát v pátek!

Tak konečně! Přestože si každý rok nikdo z nás neodpustí poznámku o tom, že ta zima je čím dál delší, ba přímo nekonečná, na lepší časy už se blýsklo! Teď už máte jen pár dnů na to, abyste vyměnili tu těžkou přetěžkou bundu za něco mnohem lehčího a slušivějšího, kozačky a sněhule za nové tenisky, a rukavice a šály s jistotou ponechali doma v tom nejspodnějším šuplíku... Ano, předveďte nám na noci House 4 Adults váš nový outfit, přibalte si s sebou jen ty pozitivní myšlenky, stříkněte na sebe pro dobrý pocit ještě pár kapek svěžího parfému a pojďte se s námi bavit! Párty House 4 Adults pro všechny dospěláky a dospělačky startuje tentokrát nikoli v sobotu, jak bývá zvykem, ale již o den dříve v pátek 29. března, což znamená jediné – ještě větší mejdan, ještě více známých a ještě více dobré nálady z úctyhodného množství kvalitních reproduktorů značky JBL! Co vám na nich budeme přednášet?

 

Především muziku vyspělou, především muziku dospělou - nic podbízivého, laciného, ani trendy od nás raději nečekejte, abyste pak neodcházeli s prázdnou a zklamáni... Máme rádi skladby příjemné, pozitivní, vzdušné, často klasické písničky a hrajeme je spíše k elegantním skokům do výšky než k infarktovým stavům. Není totiž vůbec kam spěchat a po náročném pracovním týdnu je třeba se alespoň na chvilku zastavit, abyste nemuseli už zase trávit víkend s obkladem na čele... Vašimi průvodci bude opět duo Cubik a Face, které si i protentokrát z Plzně na pomoc povolalo skutečnou super star a zároveň dobrého kamaráda... Ano tušíte správně, dámy a pánové – DJ Diome! Pokaždé si během pár minut dokonale osahá aktuální atmosféru parketu, aby ho vzápětí zahřál na bod varu a v závěru za své činy sklidil potlesk a nadšené ovace, jak jste se ostatně sami na vlastní oči a hlavně uši mohli přesvědčit v listopadu...

A protože je tahle trojka čím dáš sehranější, není vůbec vyloučeno, že se v průběhu večera dočkáte i stále populárnější obíhačky, kdy jeden druhému nahraje, ten výzvu přijme a zúročí, načež třetí slízne za své další činy smetanu. Na programu večera bude jako vždy deep house, nu disco, nefalšovaná balearic nálada a dojde i na nějaké ty jazzy a funky fragmenty. Tolik klidné a přesto tak divoké a energické... Kdo nevěří, ať tam běží!

Začínáme už ve 21:00 a vy byste u toho měli být také...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016