PARTYINFO

 

FRONTLINE ASSEMBLY

Datum konání:
15.08.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Frontline Assembly
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Front Line Assembly představí fanouškům nové album

Dvě informace, které potěší srdce každého fanouška kanadských Front Line Assembly. Bill Leeb a spol. vydali v červenci nové album Echogenetic. Navíc se v srpnu vydávají na turné do Evropy, které se jednou zastávkou dotkne i České republiky. Front Line Assembly se necelé dva roky po jejich posledním koncertu v Praze vrátí 15. srpna do Lucerna Music Baru.

 

Fanoušky tvrdé elektroniky jistě potěší, že předskokanem bude jiná zasloužilá parta, která se v našich luzích a hájích neukázala velmi dlouhou dobu - Haujobb! Jako opening act se divákům představí kanadská skupina Ivardensphere.

Klávesista Jeremy Inkel komentuje desku Echogenetic slovy: „Improvised Electronic Device bylo album, které jsem chtěl udělat jako fanoušek industrialu, ale Echogenetic je počinem, který jsem vždycky chtěl udělat jako producent/autor moderní elektronické hudby. Já jsem z této desky nadšený a už je to hodně dlouho, co jsem měl takové pocity z nějaké desky.“  Vstupenky se prodávají za 450 Kč (+ poplatky) v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstrem a na pokladně nebo stránkách Lucerna Music Baru.

 
Frontline Assembly po dvou letech opět zaúřadují v Lucerna Music Baru

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016