PARTYINFO

 

SUNFLOWER CARAVAN

Datum konání:
11.04.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Sunflower Caravan
Info:
http://www.facebook.com...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sunflower Caravan dokončují singl, 11. 4. jej spolu s videoklipem pokřtí v Roxy

Pražské trio Sunflower Caravan není potřeba dlouze představovat. Svojí energií při živých koncertech si tato originální pražská kapela dokázala vybudovat během několika posledních let rozsáhlou řadu příznivců. Jde o skupinu pevně etablovanou na české klubové a festivalové scéně, navíc se této kapele daří dlouhodobě účinkovat i v zahraničí. Naposledy se v minulém roce vydala dvakrát do Švédska, z toho jednou společně s kapelou Tata Bojs v rámci projektuCzech Invasion. Ve čtvrtek 11. dubna se pak „slunečnice“ po delší době vrátí na podium pražské ROXY, kde slavnostně pokřtí nový singl How Can You Say?.

 

Už v minulých týdnech ohlásila kapela prostřednictvím své Facebookové stránky, že chystá vydání nového materiálu, konkrétně skladby How Can You Say?, kterou někteří fanoušci už znají z živých vystoupení – mimo jiné třeba z nedávného Koncertu za slušného prezidenta v pražském Rock Café. Základy nahrávky společně s dalším materiálem vznikly začátkem léta 2012 v nahrávacím studiu ve Švédském Malmö pod dohledem producenta Jense Andersona.

Na jejím dokončení nyní se skupinou spolupracuje producent a zvukař američan Ian Keloski (Justin Lavash, Monika Načeva, Martin Ševčík). Právě chystaný singl bude první nahrávkou této koncertně velmi aktivní kapely po takřka dvou a půl letech od vydání druhého alba! Jak je již avizováno výše – singl How Can You Say? – pokřtí Sunflower Caravan 11.4. v Praze v ROXY, načež se s novým programem vydají na několik českých i zahraničních festivalů. Zatím se tato nepřehlédnutelná rock"n"rollová trojice napevno zapsala do programu festivalů Colours of Ostrava a na Grape Festivalu ve slovenských Piešťanech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016