PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.04.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz), Airto (Roxy), AhZ & KamCZa (NZP)
Live:
MC Manda
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Čtvrteční Unplugged aneb spousta stylů na jedné vodě

Tak jak? Pokud je ve vašem osobním žebříčku House boat U Bukanýra také tím NEJ pražským klubem, už jen pro svou originalitu a divoké mejdany s muzikou, která je přitom úplně normální a vůbec ne trendy, pak jistě víte, že sezona právě začíná! Jasně, i během sychravého podzimu a v tvrdé a nekonečné zimě je to moc fajn útočiště, každopádně tomu pocitu, kdy stojíte v modrobílém proužkovaném tričku na přídi, hledíte na to zapadající sluníčko a párty se pomaličku rozjíždí, tomu se zkrátka nic nevyrovná! Neskutečná oáza dobré nálady a uvolnění na vlnách, které umí být tolik něžné... Tento čtvrtek se mixážního pultu postupně dotkne 8 rukou a ten hlas, který se ponese nad důvěrně známým parketem, ten bude prosím pěkně z mikrofonu, nikoli z desek! Chvíle napětí... Ano, další díl párty Unplugged pod hlavičkou serveru Techno.cz, která tolik přeje experimentům, odstartuje už ve 20:00!

 

Start je jasný, ale kupodivu nebude tentokrát v klasické režii sehrané dvojky DJ Face vs. MC Manda. Ta se tentokrát nechá nažhavit slow motion disco setem, který si tu, jako by se nechumelilo, střihne jindy tak drum´n´bassovou rytmiku hájící AhZ, na něhož se dostane i v samotném závěru této párty. Nové placky z oblasti nu disco a deep house tu následně roztočí DJ Face, MC Manda se chopí hozené rukavice a tam, kde si to bude tato vyloženě letní muzika žádat, tam jednotlivé skladby charismatický Srb hlasově okoření tak sexy, jak to umí jenom on... Každý rok tu DJ Airto zabodoval se svým broken beat setem a hravě dokázal, že ať děláte, co děláte, stylovou škatulku mu prostě natvrdo určit nemůžete... I tentokrát se Marek rozhodl pro tento rozpustilý žánr a celý rok materiál pro takto výjimečný set střádal. Těšíme se! Stejně jako na spoustu fresh muziky, která aktuálně hýbe celou Anglií a kterou tu po půlnoci rozbalí silná dvojka AhZ & KamCZa, jimž můžete měsíc co měsíc vděčit za prvotřídní a Narovinu Zlomené Podcasty. Každý tomu dneska říká jinak, oni pro popis toho, co si na nás chystají, volí prostě a jednoduše tato slova: emostep, future bass a UK funky. Že z toho nejste vůbec moudří? V tom případě je vaše návštěva povinná – tohle prostě musíte slyšet, na tohle se prostě musíte hýbat!

DJ Face feat. MC Manda - Unplugged @ House boat U Bukanyra 24.1. 2013 by Myclick

Jaro budiž pochváleno a u té krásné řeky ho ucítíte ve vzduchu ještě víc... Přijďte se tedy s námi nadechnout a do uší si nechte nahustit opravdovou kvalitu. Pokud vám nevyhovují mejdany v jednom stylu od začátku do konce, pak je Unplugged párty přesně pro vás. Dýdžejové tu objevují své skryté možnosti, odhalují lásku k dalším často nečekaným stylům a navíc - zatímco vám tu o víkendu pošlapou vaše nové tenisky, ve čtvrtek vám je bude každý tak akorát obdivovat. Lidí přiměřeně, na baru přijatelně a na parketu příjemně... Ruku na to!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. května 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Rido (Metalheadz) a Soul Hunter (Dirty Corner Recordings).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016