PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY

Datum konání:
05.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Biodan (Roxy Prague / House Elements), Arco (Slated Music), Maxxa (Seta Label), Jindra (Bukanyr.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny v pátek U Bukanýra

První pátek v měsíci nás opět čeká klasická taškařice v podání "Legendárních Vln". Tento večírek oslaví v červnu 10 narozeniny, ale než se tak stane, tak nás čekají ještě dvě vydání. Na tomto dílu se předvede česká producentská elita, doplněná rezidentem a člověkem, bez kterého by Bukanýr vlastně ani neexistoval.

 

Co vás tedy čeká a nemine?

Dj Arco a jeho produkce si ve světě našla místo. Stal se oblíbencem Miguela Migse a na jeho labelu Salted Music vydal několik releasů. Krom toho zabodoval se svými tracky i na známém vydavatelství Tango Records. No posuďte sami: www.beatport.com/artist/arco/50687

Producent Maxxa není taky žádné ořezávátko. Na svém kontě má přes 100 tracků v polohách deep house, house a tech house, takže se na tento provařený večírek skvěle hodí.

www.beatport.com/artist/maxxa/79949

Biodan jak již bývá zvykem, kontroluje zábavu do poslední chvíle a až do posledního beatu a ranního rozbřesku, ale jelikož druhý den vystupuje s djem Sashou v Roxy, tak si výjimečně střihne začátek a o ranní smršť se tentokrát postará majitel Jindra, který dohlídne na ranní happy ending.

Startujeme ve 22.00 a vstupné je zdarma.

Další informace naleznete na: www.facebook.com/events/428614180553587

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016