PARTYINFO

 

DJ SASHA - INVOLV3R TOUR

flyer
Datum konání:
06.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sasha (UK / Last Night On Earth), Biodan (Roxy Prague / House Elements), Roman Rai (Roxy Prague / Flow), Tomics
Nu:Disco lounge: Cubik & Face
Popis:
start 22:00, vstup od 350 czk
Line-up:
22.00 - 23.30 Tomics
23:30 - 01:00 Roman Rai
01:00 - 04:00 Sasha (UK)
04:00 - 05:30 Biodan

Nu:Disco lounge:

Cubik & Face
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Sasha chystá pro sobotní Roxy tříhodinový set

Už jen posledních pár dní zbývá do vele očekávaného vystoupení velšského DJe a producenta Sashi v pražské Roxy, které proběhne již tuto sobotu 6. 4. Sasha, který do ROXY zavítá po dlouhých jedenácti letech a navíc těsně po vydání velmi vřele přijatého alba Involv3r, se dle svých slov na české fanoušky po tak dlouhé pauze opravdu velmi těší. Potvrzuje to ostatně i fakt, že si na nás chystá celkem tříhodinový (!) set. Pojďme si nyní stručně zrekapitulovat poslední info včetně line upu večera.

 

Velkolepý svátek house a dance music obecně, kterým tato party bezesporu bude, začne úderem 22. hodiny, kdy se otevře vstup do ROXY. Náležitý rozjezd celé party budou mít pod palcem domácí DJs Tomics a rezident klubové noci Flow Roman Rai, kteří si oba chystají 90ti minutové sety.

DanceTrippin Episode: Sasha @ Kazantip Opening 2012 (Ukraine) from DanceTrippin on Vimeo.

Zhruba v jednu hodinu po půlnoci pak už bude ROXY patřit jen a jen Sashovi, jenž prý dodnes velmi rád vzpomíná na své poslední hraní v ROXY a v ČR obecně, které proběhlo před jedenácti lety na party ZEN. Obrázek o tom, jak zhruba by mohl Sashův tříhodinový set vypadat, si můžete udělat například ze záznamu jeho vystoupení na letošním BPM Festivalu, který je k vidění zde: be-at.tv/7aIEAA

Závěr celé party bude mít pak na hlavní stage pod palcem rezident klubovky House Elements DJ Biodan. Zapomínat ale nemůžeme ani na dvojici DJs CubikFace, kterým bude patřit druhá "nu:disco lounge stage" a trojici VJs JTRDejaPexi, jež dokreslí atmosféru celého večera svými vizualizacemi.

Vstupenky na jednu z nejočekávanějších party tohoto jara stále ještě seženete v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za velmi sympatickou cenu 350 czk + poplatky nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD, kde jsou vstupenky v prodeji bez poplatků. Cena na místě pak bude 400 czk. Doporučujeme však s nákupem vstupenek příliš neváhat, jelikož o akci je skutečně velký zájem a odkládání koupě vstupenek na poslední chvíli by se tak nemuselo vyplatit.

 
DJ Sasha se po 11-ti letech vrací do Roxy DJ Sasha vydal dlouho očekávané album Involv3r

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016