PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
15.03.2013 - pátek
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Trinity
DJs:
Kaisersoze, Orbith, K.Sandra, Revis, Adam Cloud
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Další díl klubovky Impress v klubu Trinity

Spanilá jízda populární a na hudební scéně dlouhodobě etablovaného eventu známé jako Impress již tento pátek opět zavítá do pohodlných prostor brandýského klubu Trinity. Střední Čechy se tak opět  stanou unikátním svědkem večírku, který prokombinuje to nejlepší ze současné taneční scény v režii českých a moravských DJs. Jak špičková dramaturgie párty Impress sama napovídá, headlineři během své kariéry posbírali mnohá prestižní ocenění a tak i tentokrát nezbývá nic jiného, než se připravit na masivní porci zážitků a nezapomenutelné atmosféry!

 

Určitě největším lákadlem pro mnohé klubery bude večírkový král a několikanásobný vítěz Czech Dance Awards DJ Orbith, jehož v reprezentačním družstvu moravské provenience podpoří legenda brněnské techno scény, Kaisersoze. Oba mají hudební tanky k prasknutí narvané novinkami a tak ani zástupci pražské scény nenechávají nic náhodě a na jarní událost Impress v Brandýse nad Labem dorazí náležitě vybaveni. Není se ovšem čemu divit, zkušený zakladatel akce DJ Revis a jeho věrný kamarád Adam Cloud rychle dozráli v českou DJskou špičku a je tedy nabíledni, že pomyslný zápas dvou rivalských týmů rozpálí zábavu v klubu Trinity naprosto do ruda. A třešnička na dortu? Nikdo jiný než půvabná kočka K.Sandra, členka aktivního bookingu Feeling, která boří jeden úspěch za druhým u nás i v zahraničí.

Komu není dost, počítat jako vždy může se záplavou dance performance, kvalitním soundem,  světelnou show a vzorným servisem na barech.

Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016