PARTYINFO

 

CITY SURFER JARO

Datum konání:
15.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Final Club
DJs:
Heatsick, Chicago Hope
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start 21:00, vstup 100 / 150 Kč
 
 
Na City Surfer Jaro přijede Heatsick!

Mistr lo-fi house music a perla německého labelu PAN Records se poprvé představí českému publiku v pátek 15.3. 2013 v pražském Final Clubu!

 

Steven Warwick aka Heatsick sice žije v centru elektronické scény - v Berlíně, svým zvukem se ale spíš pohybuje na jejím okraji. Se singly vydanými na labelech jako je PAN, Rush Hour nebo Not Not Fun by to ani jinak nešlo. Ke své produkci a live vystoupení využívá mimořádně redukovanou zvukovou paletu a jediným nástrojem jsou pro něj miniaturní klávesy Casio. Kořeny jeho zvuku můžeme hledat ve špinavých tape recordings pionýrů stylu chicago house, psychedelické hudby a musique concréte...

Heatsick


Stevenovy 3+ hodinové sety jsou manifestem smyčky jako situace, kdy pár zaloopovaných beatů a samplů dokáže člověka zhypnotizovat na hranu extáze. (Nejen) pro nás nejvýraznější koncert krakovského Unsound festivalu, jednoznačně jeden z higlightů jarní klubové sezony.

Před a po Stevenově live setu se budou za gramofony střídat pánové z Chicago Hope, tedy DJské protínačky domáckých projektů Fremeni a Popper-C. Detroit, soul, rap, house, a tak dále.

Start 21:00, vstupné s rezervací 100 Kč, na místě 150 Kč

Facebook event: http://www.facebook.com/events/543064119052188

Odkazy:

www.discogs.com/artist/Heatsick
www.perpendicularrain.blogspot.com
www.citysurfer.cz
www.fnalclub.cz

Promotér:

City Surfer / Max Dvořák
+420606381616
info@citysurfer.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016