PARTYINFO

 

DREAMFALL WITH MARIKA ROSSA

flyer
Datum konání:
20.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Marika Rossa (UA), Kaisersoze, K.Sandra, Subgate, Michael J, Karloss
Popis:
start 21:00, vstup do 23:00 200 czk, poté 250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Karloss

22:30 - 00:00 Michael J

00:00 - 01:30 Subgate

01:30 - 03:30 MARIKA ROSSA (UA)

03:30 - 05:00 Kaisersoze

05:00 - END K.Sandra
 
 
Marika Rossa již tuto sobotu v klubu Yes + rozhovor
Marika Rossa vystoupí 20. dubna v Yes! Clubu

20. dubna přichází do pražského Yes! Clubu zcela nová party Dreamfall. Akce je zaměřená na různorodou paletu elektronických stylů jako je techno, house, tech-house, trance nebo progresivní elektro. Každá akce Dreamfall se bude konat v jiném hudebním žánru. Pro první díl jsme zvolili v naší zemi osvědčené techno! Pozvání přijala extravagantní hvězda Kazantip festivalu, Marika Rossa! Tato slečna přímo dobila hlavní město Urajiny, Kiev a i zbytek celé Evropy. Můžeme se těšit na pořádně extravagantní a inteligentní techno!

 

V dnešní době již existuje nespočetná řádka DJS, ale až po shlédnutí Maričina vystoupení si uvědomíte, kdo naplňuje obrovskou mezeru v průmyslu elektronické scény. Její strhující vystoupení ji přivedly do předních kievských klubů a následně do celé Ukrainy a Evropy. Rezidentury v Saxon a Forsage klub (zvoleny ukrajinskými kluby TOP #1 2008-2011) a nespočet výstupů na Kazantip festivalu jí umožnily její řemeslo vyleštit do křišťálové dokonalosti. To ona je tím obrazem, který se objeví v naší mysli, když se mluví o festivalu Kazantip. O Maričiny fotky a videa se vždy perou různé druhy časopisů a webové stránky, které mají za úkol odkazovat na tuto legendární letní akci na Ukrajině.

V březnu 2010 se Marika připojila k legendárnímu labelu "Italo Business" s trackem "Loppestein", který produkovala společně s Dandi & Ugo. Track byl zařazen do jejich nového alba "Fritto Misto", vydaného na konci března na "Business Italo" labelu. Pak následovaly pecky jako "Sexy Shop", "E Buradel" a remix "Masai" od Vuka Smiljanice.

Zároveň spolu se svým přítelem a kolegou DJ Alexandrem Galickiym, pracuje na "Fresh Cut" show, která se vysílá každý čtvrtek na Technopodcast.net a poskytuje čerstvý a průkopnický techno sound.

V letech 2011 a 2012 byla hodnocena jako TOP # 1 ženský techno DJ Ukrajiny. Marika se stává jedním z nejvíce výraznějších ženských DJs v Kyjevě a je zásadním kolem v soukolí aktuální světové scény. Díky její tvrdé práci, nadšení a tvořivosti patří Marika Rossa mezi přední stoupající hvězdy, které byste si jistě neměli nechat ujít.

Dále vystoupí mistr české techno scény DJ Kaisersoze,  krásná a technem pulzující K.Sandra, výborný producent a DJ Michael J nebo kladenský talent DJ Karloss. No a nikdo jiný než DJ Subgate, momentálně nejuznávanější a nejtalentovanější mladý DJ v naší zemi, připraví pole pro hvězdu Kazantipu!

Na party nebude chybět GO-GO performace a také psychedelická a fantasy výzdoba. Slibujeme vám, že se ocitnete ve snu! Dreamfall začíná!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016