PARTYINFO

 

DREAMFALL WITH MARIKA ROSSA

flyer
Datum konání:
20.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Marika Rossa (UA), Kaisersoze, K.Sandra, Subgate, Michael J, Karloss
Popis:
start 21:00, vstup do 23:00 200 czk, poté 250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Karloss

22:30 - 00:00 Michael J

00:00 - 01:30 Subgate

01:30 - 03:30 MARIKA ROSSA (UA)

03:30 - 05:00 Kaisersoze

05:00 - END K.Sandra
 
 
Marika Rossa již tuto sobotu v klubu Yes + rozhovor

Na první díl snové party Dreamfall přijala pozvání hvězda Kazantip Festivalu Marika Rossa. Doplní ji specialisté české techno scény jako například legendární Kaisersoze, mysteriozní K.Sandra, ctižádostivý Subgate, perfekcionistický Michael J nebo kladenský startér Karloss!

 

V prostorách klubu naleznete také psychadelic a fantasy dekorace, go-go tanečnice či arkádové automaty!

Neváhejte a pojďte s námi do říše snů, fantazie i za hranice naší psychadelické mysli! Dreamfall je party koncepčně zaměřená na různorodou paletu elektronických stylů jako je techno, house, tech-house, trance nebo elektro. Každý díl a tím i každičký váš sen, bude zcela jiný a bude motivován touhou vás spoutat do zajetí těch nejsilnějších pocitů a prožitků, které na party můžete zažít. Omezení zde žádná nejsou, jelikož jste vstoupili do světa, který zcela ovládají vaše duše a naše hudba!!!

SOUNDCLOUD: soundcloud.com/marikarossa/freshcut108

Ahoj Mariko. Jsem rád, že jsi přijala naše pozvání do Prahy. Vím, že tu nehraješ poprvé.  Jak se ti líbí publikum v České republice a jak si myslíš, že se liší od publika na Ukrajině?

Ahoj! Už se opravdu nemůžu dočkat na tuhle akci, protože moje první hraní v České Republice mi dalo hodně fantastických vzpomínek na party people u vás v Čechách. Jsem si jistá, že to bude opět šílený večírek se vším všudy!

Když srovnáš scénu na Ukrajině se scénou světovou, co si o tom myslíš?

No, řekla bych, že každá země a dokonce i každé město se liší, pokud se je snažíš srovnávat. Všechny země i města vydávají ze sebe nějaký unikátní pocit a to je to, co se mi líbí, když cestuji a hraji v jiných zemích. Řekla bych, že nejvíc cítíš tu odlišnost kultur, když vcházíš někam do klubu. Všechny mají ale společné to, že se všichni umí bavit svým vlastním způsobem.

Jak bys charakterizovala svůj aktuální sound?

Je to zvuk, který se mi líbí. Jsem náladová osoba, takže se má hudba mění s mou náladu. Co se nemění, je fakt, že moje nálada je vždy nějakým způsobem TECHNO!

Řekni mi něco o svých začátcích DJ.

No nebylo to o mých rodičích a ani to nebylo o tom, že jsem hudbu milovala od dětství. Nebyla jsem dokonce ani přijata do hudební školy, protože mi řekli, že nemám hudební sluch a tak jsem to vzdala. To, ale čeho jsem se nemohla vzdát, byly noční kluby. Byla jsem skutečný „Party Monster“, trávící veškerý svůj volný čas v klubech. Brzy přišel čas, že bych měla jít na vysokou školu a začala jsem dostávat deprese, že například musím pracovat v nudné kanceláři a mít na sobě na sobě kostým. Naštěstí mě jeden z mých přátel DJS začal přesvědčovat, abych se stala DJkou také. Šla jsem do toho a nečekaně pro všechny a zejména pak pro mne, to šlo docela v pořádku a líbilo se mi to. Stalo se to mým určitým paprskem naděje a nástrojem k ospravedlnění svého extravagantního vzhledu v mém budoucím životě.

Jsi známá také právě pro svůj extravagantní styl oblékání a celkovou image. Jaká jsi ale v osobním životě?

To není jen nějaká „image“ nebo tak něco. Je to takové jaká doopravdy jsem. S mojí hudbou je to stejné. I šaty značí to, jak se cítím.

České publikum tě hodně zná z festivalu Kazantip, kam v současné době stále více mladí Češi jezdí a tento festival považují za jedem z nejlepších. Proč si myslíš, že tomu tak je?

Myslím, že je to proto, že Kazantip festival vám dává možnost po dobu 2 týdnů žít život o kterém sníte a když tam jste, tak si nepřejete být jinde než právě tam. Kazantip je prostě festivalem, který zhmotňuje vaše sny!

Jaký je tvů DJský sen?

Říká se, že jakmile se o svůj sen podělíte s ostatními, nestane se pravdou. A já opravdu chci, aby se splnil. :)

Je něco, co na party opravdu nesnášíš?

Na party nesnáším špatný zvuk.

A co máš na své práci opravdu ráda?

Líbí se mi ta divoká atmosféra, když lidi šílí, baví se a především také to cestování a poznávání nových lidí. To je můj život.

Party na které v Praze hraješ se jmenuje Dreamfall.  O čem se obvykle Marice Rosse zdá?

O jednorožcích a duhách.

Něco, co bys chtěla vzkázat lidem, kteří se chystají 20. dubna na Dreamfall do YES! Clubu?

Pojďme tvrdě zapařit a vytvořme společně spoustu nezapomenutelných vzpomínek!

 
Marika Rossa vystoupí 20. dubna v Yes! Clubu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016