PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3

flyer
Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Pavilon G1 BVV
DJs:
Gramophonedzie (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Arco, Hydrophonic, Fresh Reggaeton Live by Dariel
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup: Zdarma po registraci na www.tourdebar.cz, nebo za 300 kč v předprodeji v síti www.ticketpro.cz a na místě, Soutěžní podniky: Amsterdam Grill Bar, Bastila, Club 007, Fléda, Teepee, Havana Club Bar, Malibu Bar, Mersey, Two Faces a 7 nebe
Line-up:
21.00 ARCO
22.45 Představení soutěžících podniků
23.00 PAVEL BIDLO & CHRIS SADLER & MANIO
00.00 FRESH REGGAETON LIVE BY DARIEL (Havana, Cuba)
00.15 GRAMOPHONEDZIE (DISKO ZOO, SERBIA)
01.45 PAVEL BIDLO + CHRIS SADLER + MANIO
03.00 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.20 HYDROPHONIC
 
 
Barmanská soutěž Havana Club Tour De Bar 3 přilákala do Prahy a Brna tisíce lidí V Brně vypukne jedinečná barmanská přehlídka
Velký mejdan Havana Club Tour De Bar míří do Brna

Kam v moravské metropoli vyrazit na skvělý a kvalitně připravený drink? Zkuste ochutnat ty, které vám namíchají barmani z těch nejlepších brněnských podniků na  soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Podpořte svého favorita v pátek 29. března na Výstavišti Brno, kde se prostory pavilonu G1 promění ve skutečnou karibskou party. Do varu vás dostanou podmanivými hudebními rytmy přední čeští Djs a zahraniční interpreti. Do Brna přijede z horké Kuby zpěvák Dariel s muzikanty a také světově známý srbský hudebník GRAMOPHONEDZIE.

 

Jedinečná akce, která současně spojuje barmanskou show a hudební mejdan HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3, již třetím rokem putuje po velkých českých a moravských městech, aby našla ty nejlepší barmany. Po Ostravě a Praze navštíví 29. března Brno. Barmani z deseti soutěžících podniků budou muset po celý večer míchat jeden drink za druhým s  autentickým kubánským rumem Havana Club. Vítězem se stane ten, komu se podaří přilákat ke svému pultu co nejvíce návštěvníků. O přízeň milovníků Mojita, Cuba Libre a dalších budou usilovat tyto soutěžící podniky: Amsterdam Grill Bar, Bastila, Club 007, Fléda, Teepee, Havana Club Bar, Malibu Bar, Mersey, Two Faces a 7 nebe.


Podpořit barmany přijede také srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE, který se stane hlavním lákadlem hudebního programu akce. Jeho vystoupení plní kluby po celém světě, skladby z jeho studia patří k top výběru snad každého DJ a na spolupráci s ním stojí hudebníci frontu před jeho studiem. Atmosféru horkých karibských nocí připomene vystoupení kubánského zpěváka Dariel v jeho Fresh Reggaeton show s doprovodem. Za mixpultem je vystřídá osvědčená DJská sestava z předchozích akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR ve složení Chris Sadler, Pavel, Bidlo, Manio a zástupci brněnské hudební scény.

Bližší informace najdete na stránkách: www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na brněnskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

 
Prahu a Brno rozpálí srbský DJ a producent Gramophonedzie

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016