PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3

flyer
Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Pavilon G1 BVV
DJs:
Gramophonedzie (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Arco, Hydrophonic, Fresh Reggaeton Live by Dariel
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup: Zdarma po registraci na www.tourdebar.cz, nebo za 300 kč v předprodeji v síti www.ticketpro.cz a na místě, Soutěžní podniky: Amsterdam Grill Bar, Bastila, Club 007, Fléda, Teepee, Havana Club Bar, Malibu Bar, Mersey, Two Faces a 7 nebe
Line-up:
21.00 ARCO
22.45 Představení soutěžících podniků
23.00 PAVEL BIDLO & CHRIS SADLER & MANIO
00.00 FRESH REGGAETON LIVE BY DARIEL (Havana, Cuba)
00.15 GRAMOPHONEDZIE (DISKO ZOO, SERBIA)
01.45 PAVEL BIDLO + CHRIS SADLER + MANIO
03.00 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.20 HYDROPHONIC
 
 
Barmanská soutěž Havana Club Tour De Bar 3 přilákala do Prahy a Brna tisíce lidí

Během posledních dvou víkendů proběhla v Praze a Brně soutěžní barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. Mezi deseti vybranými bary a koktejlovými podniky z Hlavního Města exceloval ALIBI Bar, v Brně to byl Club 007 z Hradčan u Tišnova. O tom, komu připadne prvenství, rozhodli samotní návštěvníci akce svým zájmem o drinky připravené vítězným týmem barmanů. Barmanskou show a vystoupení českých i zahraničních interpretů, která proběhla v pátek 22. 3. 2013 v Praze, si přišlo užít 4000 návštěvníků. O týden později si brněnskou soutěž nenechalo ujít 5200 fanoušků kvalitních drinků a dobré zábavy.

 

Hledáte tip na podnik v Praze a Brně, kam zajít na skvělé Mojito nebo Cuba Libre? Nechte si ho připravit od barmanů, kteří zvítězili v letošním ročníku soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. Prvním místem v pražské akci, která proběhla v pátek 22. 3. 2013 v Průmyslovém paláci v Praze, se chlubí ALIBI- cocktail and music bar. Na druhé příčce se umístil podnik LA BODEGUITA a třetí místo patřilo zástupcům N11 music club & lounge.


Vítězem brněnské zastávky HAVANA CLUB TOUR DE BAR, která se uskutečnila 29. 3. 2013 v pavilonu G brněnského BVV, se stal Club 007 z Hradčan u Tišnova. Za ním skončil klub Fléda a třetí příčku obsadil Music club Two Faces. Všichni soutěžící dovedou perfektně namíchat drink, ale to samo o sobě na prvenství nestačí. O úspěchu rozhodovalo to, jak barmani dokázali svým uměním zaujmout návštěvníky a přilákat je ke svým barům,“ prozrazuje úspěšnou strategii podniků Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce.

Obě zastávky HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 přilákaly více než 9000 návštěvníků. Kromě lahodných drinků byl pro ně velkým lákadlem i atraktivní hudební program. Jeho hlavním hostem byl srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE a kubánský zpěvák Dariel se svou Fresh reggaeton live show s muzikanty a tanečnicemi.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 se 19. 4. přesune do Pardubic, kde změří své síly zástupci předních podniků z tohoto města a Hradce Králové.

Více informací: www.facebook.com/events/120703401414180

Bližší informace získáte na kontaktech: info@nrgy.cz, www.tourdebar.cz

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž vyhlášených podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

 
V Brně vypukne jedinečná barmanská přehlídka Velký mejdan Havana Club Tour De Bar míří do Brna Prahu a Brno rozpálí srbský DJ a producent Gramophonedzie

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016