PARTYINFO

 

CONFERENCE

flyer
Datum konání:
08.04.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Lumiere, Radek Honc
Live:
Tortured Soul
Info:
http://www.cnfrnc.cz
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Tortured Soul vystoupí již dnes v Praze

Už za pár hodin vystoupí na Conference v pražském Lucerna Music Baru newyorské trio Tortured Soul. Přivezou strhující jazz-houseovou show, která roztancuje publikum od prvních tónů a rytmus ho nepustí až do konce. Vstupenky jsou stále v prodeji.

 

Dveře Lucerna Music Baru se otevřou ve 20 hodin. To už bude stát za gramofony DJ Radek Honc aka Groovyluvah (Expresradio). Tortured Soul se na scéně objeví ve 22 hodin. Jejich koncertní set bude složený z repertoáru z obou desek. Na vystoupení amerických muzikantů pak naváže matador domácí houseové scény DJ Lumiere.

Vstupenky na Conference s Tortured Soul jsou stále v prodeji na pokladně v Lucerna Music Baru nebo v sítích Eventim.cz, Ticketpro.cz a Ticketportal.cz. Pokud se chcete na pondělní večer pořádně nažhavit, nenechte si ujít rozhovor s Tortured Soul na Radiu 1, kde budou od 15 hodin.

Conference na duben a květen chystá také další hudební lahůdky. Už 29. dubna přijede na narozeniny Radia 1 vynikající downtempový projekt Tosca, za kterým stojí Richard Dorfmeister a Rupert Hubert. Tosca v Praze představí nové album Odeon, které v únoru vyšlo na berlínské značce !K7. Dorfeimestera a Ruperta doprovodí všichni vokalisté, kteří s nimi nahráli novou desku, včetně famózní zpevačky Sarah Carlier.

V polovině května roztančí Roxy francouzský kabaret Caravan Palace, který se do Česka vrátí po roce. Loni si rozjetí Francouzi podmanili publikum Free festu v Troji, 15. května poprvé předvedou, co dokáží v klubu.

Jen o pár dní později, 21. května, se na pódiu Paláce Akropolis postaví berlínský producent Apparat, jeden z největších talentů současné elektronické scény. Producent vlastním jménem Sascha Ring přiveze hudbu z nové desky Krieg und Friden, která vznikla pro nové zpracování divadelní hry světoznámého románu Vojna a mír Lva Nikolajeviče Tolstého.

Vstupenky na všechny Conference jsou v prodeji v klubu, kde koncert koná a v obvyklých předprodejích. Detailní informace najdete na www.cnfrnc.cz a facebook.com/cnfrnc

www.freelancepr.cz

 
Tortured Soul: "V naší hudbě jsou šílené zážitky z cestování" Conference přiváží Tortured Soul, budoucnost jazz house

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016