PARTYINFO

 

FUSION BREAKZ

Datum konání:
08.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Tiskárna
DJs:
PrivatJet, Caramba, Myclick, Stanzim, Sirius
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
PrivatJet: 21:00 - 22:00
Caramba: 22:00 - 23:00
Myclick: 23:00 - 00:00
Stanzim: 00:00 - 1:30
Sirius: 1:30 - 3:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Fusion Breakz v pátek v Tiskárně!

Dne 8. března se uskuteční večírek v hudebním klubu Tiskárna v Opatovické ulici 18! Tiskárnu naleznete v horním patře, po zdolání nekonečných schodů. Ano, dá to zabrat dostat se na místo, ale stojí to za to, protože Fusion Breakz je multižánrová akce, která se vyznačuje kvalitním zvukem a DJ sety od moderátorů a redaktorů z Radia 1 a techno.cz!

 

DJ Myclick

Pražský DJ Face, známý také pod přezdívkou Myclick, patří bezesporu mezi velké hudební nadšence. Dokazuje to jak svými DJ sety, tak spoluprací s médii jako je XMAG nebo techno.cz, kam přispívá svými recenzemi a reporty a v neposlední řadě i vysíláním na Radiu 1, kde uvádí pořad Fluffy Clouds.

https://soundcloud.com/myclick

Myclick

DJ Caramba

DJ Caramba se vyznačuje svými pestrými sety. Hraje už nějaký ten pátek a jeho oblíbenci jsou: Adam F, Breakbeat Era, Freestylers nebo Krafty Kuts. Na večírek Fusion Breakz si Caramba připraví svůj tajný recept a zamíchá nám zlámanou rytmiku s basovou linkou, která nás rozhodně nenechá stát na místě a bude se tančit až do rána.

http://soundcloud.com/carambabreaks

Caramba
DJ Stanzim

Vystudoval Katedru terciární sféry na Národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze. Pracuje v Radiu 1 od jeho založení v roce 1990 jako moderátor. Podílel se na přípravě televizních magazínů Point a  Paskvil. Je spoluvlastníkem nezávislého vydavatelství Quazi Delict Records a věnuje se klubovému DJingu. Oblíbenci: Goldie, Seba, Break, Klute.

http://www.radio1.cz/djs/21-stanislav-zima/

Stanzim

DJ Sirius

Jednočlenné seskupení Sirius se nevyznačuje žádným konkrétním stylem. Autor má rád táhlé atmosférické prvky s výraznou basovou linkou, nerozděluje muziku na žánry, ale řeší jen to, jaká muzika je. Nepamatuje si interprety, ale naslouchá tvorbě samotné. Motivaci a inspiraci bere z okolí a ze své hlavy. Nápadů je mnoho a každý má svůj nápad a směr, který má rád. Sirius ocení starší beaty - LTJ Bukem, Seba, Alaska, Kyoto Jazz Massive, Kid Loco, Rantoul a Nookie. Do Tiskárny si Sirius připraví různorodý DJ set, který propluje od 90. let po rok 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=9bdjGK73eiQ&feature=youtu.be

Sirius

Tyto DJs doplní talentovaný DJ PrivatJet, který míchá funky a house s trochou breakbeatu... Bude prvním v této sestavě na večírku Fusion Breakz, nezapomeňte tedy, že začínáme už od 21:00!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016