PARTYINFO

 

THE SUN FESTIVAL

flyer
Datum konání:
16.08.2013 - 18.08.2013
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
Fedde le Grand, DJ Rush, AJK, Audio Hertz (UK), Developing Artists, Exit, Filip Marak, Ian Kita, Kosheen DJs (UK), L'SaDa, Leo Lycra, MarcoS, Markee Substance (UK), Migell, Mike Frost, Mike M, Patrick Hagenaar (UK), Pierre Marco, Porn Twins & Co., Quicky, Rob Scho (UK), Toni Glide, DJ Siwy, more
Info:
http://www.thesunfestival.cz...
Popis:
vstup zdarma
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
The Sun festival presents: VIP party people stage Summer Of Love Zone na The Sun Festivalu The Sun festival navštíví ikona světové house music - Fedde le Grand
DJ Rush, miláček českého publika, vystoupí na The Sun Festivalu

Taneční festival The Sun se chystá v královéhradeckém Festival Parku od pátku 16. do nedělního rána 18. srpna a nabídne skutečně hodně zábavy a zážitků. Na 9 pódiích vystoupí na stovky DJů všech možných tanečních stylů – nejen domácích, připravte se na několik skutečných světových hvězd. To vše zcela zadarmo, bez vstupného!

 

S velkou radostí můžeme nyní oznámit jméno první velké hvězdy The Sun Festivalu!

Ano, je to americký DJ Rush!

V Čechách patří mezi nejoblíbenější DJe vůbec. Od svého prvního českého vystoupení na Summer Of Love 2003 byl ke slyšení na mnoha akcích, od Apokalypsy po Pig Fest. Tenhle obrovský černý chlapík si získal respekt českého publika jako málokterý DJ. Jeho charisma, neuvěřitelný kontakt s lidmi, přesné pochopení, co Češi prostě milují, plné a tvrdé beaty, jedinečná energie jeho setů, životní zážitky pro mnoho klubberů… Doplňte si sami, co vyhovuje, škrtněte si, co se nehodí.

Vlastním jménem Isaak Major se narodil v americkém Chicagu a už zkraje 90. let patřil mezi první pionýry taneční hudby vůbec. Zpočátku se věnoval převážně chicagskému house, ale s příchodem do Berlína začala jeho hudba inklinovat k technu a funky. Postupně si vybudoval svůj jedinečný styl, díky kterému jej tolik milujeme. Jeho pouze dvacetiminutové vystoupení na Love Parade 2001 patří k nejsilnějším momentům taneční hudby jako takové. Využil svých schopností performera, DJe a producenta, aby vytvořil svůj jedinečný freak style, který nyní zná celý svět. Může hrát velmi tvrdě, může hrát třeba disco, ale vždy ihned poznáte: Ano, to je DJ Rush! A pozadu nezůstávají ani jeho autorské hity jako "Mutha Fucking Bass", "Get On Up" či "I Believe", patřící mezi evergreeny.

Nechme ale už toho povídání. Pojďme si DJ Rushe pořádně užít a nechme ho provést nám, co umí úplně nejlépe. Pobavit nás až do morku kostí, aby každá buňka v těle křičela jediné: Ještě! Ještě! Ještě!

V sobotu 17. srpna 2013 na The Sun Festivalu dostanete jedinečnou příležitost.

Jako za mlada? Yes!

A těšte se na další hvězdy, které pro vás chystáme.

Uvidíme se tam!

www.facebook.com/thesunfestival

Videa:

Nature One 2011

Awakenings 2011

Rush / Awakenings Eastern Special 2011

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z pátku na The Sun Festivalu od Sody Report z The Sun Festivalu od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016