PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO W/ MISS RODEZ /SK

Datum konání:
16.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Miss Rodez, Downcrush djs, Shimita, LamyCZ, Ironiq, Kan-Jacca,Tom SMall, Theya, Element, Domina
Info:
http://www.facebook.com...
lamac.martin@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Miss Rodez hostem My Name Is Techno

Zdravíme všechny naše přátele a kamarády, známé i neznámé a všechny, kdo mají rádi elektronickou muziku. Dne 16.3.2013 se v klubu Touster club and lounge uskuteční poslední vydání klubové techno akce My name is techno a proběhne tak i důstojné rozloučení s tímto fenomenálním klubem.

 

A jelikož to bude opravdu naposledy, tak to chce vydatně naložit pod kotel! Pro tentokrát jsme se rozhodli pro jednu podstatnou změnu. Jako už tradičně budou nachystány dvě stage. Hlavní techno stage a druhá stage se ponese na rozbouřených vlnách dnb, takže nálož na obou frontách. :)

Je správný čas představit dámy a pány, kteří nás budou celou noc zasypávat jak rovnými, tak zlámanými beaty. 

Na tento díl přijal pozvání slovenský dj, producent vydávající své tracky na labelu Naughty pills rec., Oktant rec. a další. Pohybuje se na techno scéně už od r. 2001, pořadatel mnoha eventů na Slovensku. Mimo jiné pravidelně hraje na festivalu Bee free a na spoustě dalších akcí. Zahrál si po boku většiny světových techno djs jako jsou např. Inigo Kennedy, Umek, Cave, DJ Rush, Marco Remus, Patrick DSP, Filterheadz a další. Těšte se (jak on sám svůj styl nazývá) na "funny phunky pumping techno" a to doslova! Na Bee free to byla nálož jako ze samopalu! Moc se těšíme na DJe, jehož jméno zní Miss Rodez.

Dalšími borci, kteří to do nás budou sypat hlava nehlava, jsou mladí DJs z Olomouce, říkající si Downcrush DJs. Toto duo tvoří DJs Coobcha a Inerte. Tito pánové pravidelně pořádají techno event Born 2B Live a další eventy na Olomoucku. Tito DJové si taktéž žádné servítky neberou a povalí do nás pořádný techno. Jejich sety jsou plné energie. Našláplý tribal a groovy techno sound. Už aby to bylo! :)

Dalšími nakládajícími budou techno connection DJs aka LamyCZ a Shimita. Jejich zvuk není třeba představovat, klasický techno sound ve všech jeho formách, tribal, groovy, funky až po pořádnej nářez a na tomto posledním vystoupení zahrají tito DJs jak samostatný, tak i společný techno set.

Posledním, kdo vystoupí na techno stagi bude pražský dj Ironiq, který pro nás bude tento mejdan otvírat a naladí nás všechny na tu správnou vlnu.

Na horní DnB stagi vystoupí plejáda našich dvorních dnb DJs a jak je vidět na lineupu, převažovat bude ženská část, což zcelajistě potěší mužskou část osazenstva . :) 

Vystoupí zde Djane Kan-Jacca, zakladatelka seskupení BassiStaz, dříve součastí legendárních Dread beat squad. Brázdí vlny DnB už od roku 2005 a však na podobných eventech se pohybuje už o mnoho déle. Hrála s kompletní českou dnb a tekkno scénou a se spoustou zahraničních umělců.

Další vystupující bude DjaneTheya ze seskupení Liquid dnb crew. Pražská DJane, původem z Pardubic, která objevila kouzlo gramofonů začátkem roku 2008. Ze všech dnb subžánrů jí nejlépe sedly tyto - liquid funk a deep. Zahrála si ve většině pražských klubech.

Sekundovat jí bude další součást Liquid dnb crew a to pražská DJane Domina. K hraní se dostala na přelomu roku 2008/2009. Začínala hrát na malých soukromých akcích, postupem času už i v pražských klubech a roku 2011 se stala členkou Drumbassterds.cz a společně pořádají akce po celé České republice i na Slovensku.

Posledními, kdo na této stagi vystoupí, budou DJs Element a mladý nadějný producent dark dnb Tom SMall.

Tak a jsme ve finále. Přijďte se s námi a s naší crew rozloučit na poslední vydání této klubovky .Moc se na vás na všechny těšíme a doufáme, že se sejdeme v počtu hojném.

Jinak moc rádi bychom poděkovali celé Touster crew a především panu Tokátkovi za možnost pořádat u vás tento mejdan, na kterém zahrálo spousta skvělých DJs a každý mejdan jsme si maximálně užili. 

Díky našim kamarádům a všem, kdo nás chodili do Tousteru podporovat a pomáhali nám. Děkujeme. A samozřejmě Toustru přejeme, ať se co nejdříve znova rozjede a daří se mu ještě lépe než doposud.

Tak 16.3.2013 v Tousteru všichni naviděnou a hlavně naslyšenou! :)

Techno connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016