PARTYINFO

 

SASAZU IS YOUR HOUSE!

flyer
Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Daniel & Juan Sanchez, Manene, Enrico, Pif, P@co, Carlos Squint
Popis:
vstup 290 czk
Line-up:
21.30 - 22.45 Pif
22.45 - 00.00 Mehdy Deyes
00.00 - 01.00 Enrico
01.00 - 01.45 Carlos Squint
01.45 - 04.45 JUAN A DANIEL SANCHEZ
04.45 - 06.00 P@co
 
 
Narozeniny SaSaZu již tento pátek Daniel Sanchez: "S bratrem válčíme pouze mimo dýdžejský pult"
Přijďte na narozeniny SaSaZu už před půl dvanáctou a získejte automaticky slevu až 40% na všechny drinky

Už čtyři roky se klubeři z Prahy i návštěvníci z celého světa chodí bavit do SaSaZu. Holešovického klubu, který za dobu své úspěšné existence hostil taková jména světové pop music jako jsou Lily Allen, Billy Idol, Air či Underworld anebo hvězdné DJs typu Paula Kalkbrennera a Tiësta.

 

Velká narozeninová party coby dárek SaSaZu svým věrným návštěvníkům se uskuteční v pátek 29. března. Jejím hlavním lákadlem je vystoupení holandských „bratrů v mixu“ JUANA a DANIELA SANCHEOVÝCH a jejich rodáka, jímž je DJ MEHDI DEYES, resident vyhlášené amsterodamské klubové noci Inner Circle.


Mezi gratulanty pochopitelně nebudou chybět ani zástupci domácí dýdžejské scény. Za gramofony se během narozeninové party postaví DJ ENRICO. Ten jako jediný Čech hrál i na festivalu Full Moon v Thajsku a byl též pozván do vyhlášeného klubu Amnesia na Ibize. Svůj narozeninový set odehraje i vyhlášený DJ CARLOS SQUINT, který se jako jeden z mála domácích DJs úspěšně věnuje i nu-disku. Slavit budete moci též s oblíbeným residentem pražského afterklubu Studio 54, jímž je DJ P@CO a jistě vás skvěle pobaví i jeho kolega DJ PIF, jehož specialitou jsou méně obvyklé styly jako jackin‘ house.

Samozřejmostí všech parties v SaSaZu jsou velká výprava a úchvatná vizuální show. A v případě 4. narozenin klubu tomu nebude jinak. Oslava bude stylizována do podoby velkého kabaretu, jehož atmosféru vedle speciálních LED projekcí podtrhnou i ty nejvíce sexy tanečnice ve stylových kostýmech. O křišťálový zvuk se pak již tradičně postará audio systém Kara od L-Acoustics a oči návštěvníků se popasou na skvělé světelné show.

Vstupenky na 4. narozeniny SaSaZu jsou v předprodeji za 290 Kč. A jako pozornost klubu každý návštěvník s platnou vstupenkou, který na party dorazí nejpozději půl hodiny před půlnocí, získá slevu až 40% na veškeré drinky. Například Red Bull s vodkou bude na všech barech za 84 Kč, všechny panáky za 44 Kč, široká paleta long drinků za 74 Kč, Heineken za 54 Kč či koktejly za 94 Kč.

Slavte s námi, protože SaSaZu je tu už čtyři roky jenom pro Vás!

Předprodej v síti Ticketpro: www.ticketpro.cz, v restauraci i v klubu Sasazu. Rezervace vstupenek a stolu na club@sasazu.com a telefonním čísle

+420 284 097 444.

 
Pražskému klubu SaSaZu přijedou poblahopřát hvězdy Sensation White

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016