PARTYINFO

 

LEÆTHER STRIP + CREATIVE

Datum konání:
06.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Michal Breeth (SK), Adam Cloud, projekt Hory_Doly, Subgate, Tibiza, Nkyp
Live:
Leæther Strip (DK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup koncert 290/390 czk
 
 
Slovenský producent Michal Breeth a další na sobotní Creative party

Firmy Special Grower a Hell studio vám přináší dubnové vydání úspěšné klubovky Creative se slovenskou ikonou Michalem Breethem, na který se můžete dostat do 11-ti hodin zcela zdarma!

 

Již tuto sobotu 6.4. proběhne další vydání úspěšné pražské klubovky Creative, za kterou stojí její rezidenti Subgate a Nkyp, kteří si na ní pozvali exkluzivního hosta Michala Breetha. Michal je předním zástupcem slovenské scény a jeho zvuk je ke slyšení na předních festivalech a parties nejen na Slovensku, ale také v Maďarsku, kde se představil například na festivalu Bonusz nebo Balaton Sound. Kromě těchto úspěchů se může pyšnit také vlastním hudebním radiovým pořadem 4 Elements na radiu FM.

Michal Breeth @ Bedrock stage, T Mobile Terasz, Heineken Balaton Sound 2011

Kromě hlavního hosta se na sobotním Creativu představí pražský bard Adam Cloud, který je rezidentem úspěšné party Techno Animals, na níž se ukázala celá řada světových hvězd, projekt Hory_Doly, jehož počiny vycházejí na celé řadě zahraničních labelů a domácí dj a producent Tibiza, který v současnosti společně se Subgatem pracuje na prvním společném EP.

Pokud se chcete dostat na Creative party zcela zdarma, stačí se přihlásit na facebookovské události: www.facebook.com/events/430112637065985 a máte vstup na sobotní Creative do 23 hodin zcela zdarma!

Kompletní info naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54 – Hybernská 38, Praha 1.

 
Leæther Strip zahrají premiérově v Praze Dubnová edice Creativu se slovenským producentem Michalem Breethem v Chapeau

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016