PARTYINFO

 

BOOGIE

flyer
Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
LeSale (Luv Shack Records, AT), Lucas Hulan (Nightphunk), Lumiere (Buddha Bar), Malkao (Oil Magnat), Danihel & Merino, Them Darned Teenagers
Live:
NaCl + The Hunks & Jakes + Snow Job + Jokers + No Artist
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Malkao (Oil Magnat)
00:00 - 02:00 Lucas Hulan (Nightphunk Recordings)
02:00 - 04:00 LeSale (Luv Shack Records, Vienna)
04:00 - 06:00 Lumiere (Buddha Bar Prague)
 
 
LeSale již tento pátek v Chapeau Rouge
Na dalším pokračování Boogie vystoupí LeSale z Luv Shack Records

Chapeau Rouge & Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat v pátek 29. března na další pokračování deep housové párty Boogie v pražském underground klubu Chapeau Rouge. Speciální host tentokrát bude vídeňský producent a dj LeSale, který reprezentuje underground deep house label Luv Shack Records. Tento label je nováček mezi labely ale za kratkou dobu působnosti si našel řadu fanoušků z řad respektovaných deep house djs jako jsou např Jimpster, MANIK, Eric Rug, Gavin Herlihy, Droog, Tim Green, Roberto Rodriguez, Arnaud Le Texier, Rampa a mnoho dalších.

 

LeSale je původem francouz ale žijící již delší dobu ve Vídni. Jeho talent a hudební vkus ho dostal mezi partičku Luv Shack Records, se kterou se stará o chod vydavatelství a k tomu pořádá mejdany v klubech a na lodi. LeSale je zcela jistě tou pravou volbou pro pořádný mejdan jak má být a vy už teď se mužete těšit na jeho vystoupení v pátek 29tého března právě v Chapeau Rouge.

Dále se představí rezidenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao, který si pro vás připravil specialní open nu disco set. O support se postará náš Buddha kolega a kamarád Lumiere. Vážení přátelé a kamarádi kvalitního deep housu, koukejte dorazit protože to bude veliký žur a vy nesmíte chybět!

www.soundcloud.com/sammyjenkins

Začínáme přesně ve 22 hodin a vstup je za pouhých 50czk. Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016