PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
23.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan & Chris Vern (live trumpet), Goldstar, Funkystepz (uk) + DJs Dryman & Denoir(nl) & Smack & Trusty
 & BLQ & MC C. Monts
Live:
Shrben pohřben + Old Folks House + Glitchtet
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazz & Biodan v sobotu na Sheexy House opět s živou trubkou

Na poslední párty Sheexy House si rezidenti Tazz & Biodan přizvali trumpetistu Chrise Verna. Ten svým živým výstupem jako doprovod djských setů všechny přítomné doslova uchvátil, a tak jsme se rozhodli ho na březnové vydání opět pozvat!

 

Mladý jazzový trumpetista z Prahy Kryštof Verner aka Chris Vern je známý mimo jiné právě svým vystupováním pro zpestření djských setů. Mohli jste ho slyšet třeba také v drum'n'bass setu společně s dj 2K. Na ukázku toho jak to vypadalo na jeho posledním vystoupení na Sheexy House se podívejte na krátkých videích níže:

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house v jejich oblíbeném vystupování back2back po celou noc.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Funk'd Up kde vystoupí djs a kapely Funkystepz (UK), Dryman, Denoir, Smack a další, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dj Goldstar na rytmech breakbeatu.

Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016