PARTYINFO

 

BE AT:

flyer
Datum konání:
22.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Timid Boy (fr), Schwa & Ark, Mersi (děda mládek ilegal band), Gruzo & Alvin Draven & Harlem Švejk & tvprodukt
Live:
Paradogs + Curlies
 
 
Majitel francouzského labelu "Time Has Changed" na akci v BE AT: v Chapeau Rouge

Francouzský producent, Dj a žurnalista Damien Almira aka Timid Boy, přijal naše pozvání na BE AT: ( čti: bí-­‐ et ), která odstartuje v pátek 22.3.2013 přímo v samotném centru Prahy, v klubu Chapeau Rouge. Můžeme se těšit, na jeho vůbec první Dj-­‐set v Čechách. Celá noc se ponese v duchu deep, hypnotic house a neagresivního techna. Zajímavým visuálním zpestřením bude originální video mapping show přímo na hlavním podiu!

 

Timid Boy není na elektronické scéně žádným zelenáčem. Už v roce 2003 se stává residentem známého pařížského klubu Rex, a to přímo na noci labelu BPitch Control, kterou měla pod palcem sama Ellen Allien. Docela slušný začátek na mladého producenta! Brzy po tomto úspěchu zakládá Damien spolu spolu s producentem Acumen label “Time Has Changed“. Značka THC se brzo katapultuje mezi špičku francouzských house labelů. Jejich tracky se tak dostaly do vinylových tašek djům jako Richie Hawtin, Luciano, Sven Väth, Dubfire, Laurent Garnier, Raresh, Loco Dice, Carl Cox, Nick Curly, Steve Bug, Ellen Allien, Anja Schneider a dalším...

Damien je zároveň uznávaným žurnalistou. Pracoval pro francouzský Rock & Folk, Technikart nebo Trax
( Trax -­‐ první francouzský elektronický časopis ) a jak sám říká: „práce žurnalisty mi umožnila hlubší porozumění elektronické hudby a získání zkušeností pro svou vlastní produkci.“ S tou začal Timid Boy kolem roku 2009. Za tu dobu se stihl upsat labelům jako Upon You, Tuning Spork, Form, Alive nebo Great Stuff. A aby toho nebylo málo zahrál si snad ve všech uznávaných klubech po světě, a teď čeká na jeho show i Praha! Český support obstarají rezidenti akce BE AT: Dj Schwa z projektu Shades Of Gray a Dj Ark aka Ark3r. A o visualní doprovod se postarají Grey Goose Synapsis.

Těšíme se na Vás, partypeople! BE AT: Team (Schwa & Ark3r)

THEY SAYS ABOUT TIMID BOY :

“Timid Boy shows us that he's a great producer, and he's an artist to follow in 2012." (AGORIA)
« The new leading light of the new French deep house/tech house generation » (Resident Advisor) « The fast-­‐rising house producer » (Mixmag)
« Once again the Frenchman comes up trumps » (Ibiza Voice)
« Time Has Change is the most exciting new french label » (Raveline)
« One of the best french surprise » (Tsugi Magazine)

Timid Boy na internetu:

www.beatport.com/artist/timid-­‐boy/101636

www.residentadvisor.net/dj/timidboy

soundcloud.com/timidboy

www.discogs.com/artist/Timid+Boy

page1image23784

Podporuje Club Mate a Francouzsky institut!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016