PARTYINFO

 

COLORUFL HOUSE 100TH EDITION

Datum konání:
08.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Dan Cooley & Madman & Roman Rai, Liquid A, Sanctuary DJs
Live:
Tying Tiffany (it) + Hieros Gamos Project LM (sk)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, koncert vstup 190/260 czk
 
 
Páteční Colorful House v Chapeau Rouge
Tying Tiffany – elektro pop-punková pin-up poprvé v Praze

Provokativní, svůdná a především zatraceně sexy. S Tying Tiffany se na hudebním poli setkáváme od roku 2005. Na svém kontě má čtyři dlouhohrající desky, její třetí řadovka „Peoples Temple“ byla inspirována sebevražedným kultem Jimi Jonese, i prozatím poslední "Dark Days, White Nights" vyšla začátkem loňského roku u respektovaného labelu Trisol. Na svých nahrávkách předkládá výbušnou směs electroclashe, glamu a synthpunku s prvky gotiky. Jako byste promíchali vstupní ingredience Client, Ladytron, Atari Teenage Riot a Miss Kittin. A že se naživo jedná o opravdovou smršť, dokázala na loňském WGT řadě užaslých diváků, které svým vystoupením doslova smetla. Praha bude mít možnost si její vystoupení užít již brzy, v pátek 8. března v pražském klubu Chapeau Rouge.

 

Tying Tiffany je nezařaditelnou osobností. Svůj debutový singl You Know Me vydala u renomovaného berlínského vydavatelství Get Physical, spolupracovala s Petem Namlookem, Nic Endo (Atari Teenage Riot) nebo Spiritual Front. Jako polovina dua T.T.L. (Through The Lens) skládá spolu s elektronickým producentem a skladatelem Lorenzem Montanou filmovou hudbu, s avantgardisou Raymondem Dijkstrem jako Santasede se pohybuje v tichých akustických vodách. Vedle toho remixuje, věnuje se DJingu, herectví i modelingu.

Po dlouhých letech se také do Prahy vrátí Hieros Gamos – elektroničtější, vizuálnější a fetišičtější sestra ikonické L'ahké Múzy, která kromě klasické sestavy Gudrun a 677 přiveze ze Slovenska ukázat i svou novou performerku P.Rawe.

Čeká nás tedy "temné MDŽ" se vší parádou...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016