PARTYINFO

 

MECCASTAR 'MAFIA MASQUERADE'

flyer
Datum konání:
15.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nari and Milani, Meccanicii, Andy Road, tab
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 290 czk, vip 490 czk
 
 
Italské hvězdy Nari a Milani se těší již tento pátek do klubu Mecca

Tento týden se italské duo přesouvá z USA zpět do Evropy a jejich první zastávkou bude Pražský klub Mecca! Přiváží svůj největší hit „ATOM“ a také žhavou novinku „VAGO“. Kromě dokonalé house music se těšte na pořádnou show, kterou jsou tito Italští rodáci známí.

 

Maurizio Nari a Ronnie Milani se setkali v roce 1996, od té doby patří mezi nejlepší housové producenty. Mezi jejich největší díla patří „Sunshine & Happiness - feat. Darryl Pandy“ a tracky, které se objevily v Billboard hitparádě, „Gnor“ a „Gnuk“. Svou tvorbu prezentovali pod mnoha pseudonymy, až se nakonec ustálili v roce 2003 na současném názvu.

Nari & Milani @ MeccaStar | Pátek 15.3.

Nari a Milani - VAGO

Páteční noc se stane opravdu nezapomenutelným zážitkem. Edice rezidentní noci MeccaSTAR klubu Mecca s dovětkem 'Mafia Masquerade' naznačuje magickou atmosféru, která bude po celou noc cítit klubem.

Již tento pátek v Klubu Mecca!

Kromě italských stars Nari&Milani se můžete dále těšit na italského DJ Joshe a z jihoamerické Kolumbie za námi zavítá DJ X-Otic a Komandante Coman. Moskevskou špičku bude prezentovat velmi oblíbený Rodion NIkitin. Česko zastoupí stále oblíbenější Meccanicii a Andy Road!

EVENT/Událost: www.facebook.com/events/477290675641936

PRESALE/Předprodej: tickets.mecca.cz/en/a/88

 
Nari & Milani, hvězdy Magnetic festivalu se již těší do Meccy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016