PARTYINFO

 

STEPSLET

Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Nymfo (NL), X.Morph, Soldik, VJE, Panzer, Pier, Wiit, Helmut (Redrum crew), Hrr.nec, Mystique, Casper, Mushka, Checkmate (Redrum crew)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:30, vstup 70/100 czk
 
 
Nymfo zavítá na brněnský Stepslet - profil
Nymfo zavítá na brněnský Stepslet

Headlinerem večera bude holandská djská špička a vynikající producent - NYMFO. Jeho tracky najdete na labelech Black Sun Empire, Metalheadz, Samurai, RAM, Renegade Hardware, State Of Mind, Project 51 a spousty dalších! Debutové album a několik dalších desek vydal na jeho domovském labelu Commercial Suicide (Klute zkrátka ví, co je dobré).

 

Když se řekne Holandsko, většině se jako první vybaví kvalitní vzorek do skla, pak třeba drum & bass, nějaké to "hárdkór" techno, větrné mlýny, plantáže plné růží a taky určitě "děravý" sýr. Holandsko má hned několik významných DJů a producentů v oblasti DNB - Eye D, DJ Hidden, Bong Ra, Black Sun Empire, Noisia, Falcon a další. Bezpochyby mezi ně patří i sympaťák Bardo Camp alias Nymfo.

Ten do Brna přijede premiérově, a kdo měl tu možnost ho slyšet v pražském Crossu a nebo v Roxy, tak určitě potvrdí, že byl dvakrát po sobě vyhlášen za nejlepšího DJe roku právem. Ač je jeho tvorba rozprostřena hodně doširoka a zabírá téměř všechny polohy drum & bassu, tak jeho sety bývají energické a plné hlavně techstepu, neura i liquidu a deepu. Jak sám říká: "je rozdíl hrát v rádiu, nebo namixovat podcast na domácí poslech a je rozdíl přijít na akci a zapadnout do atmosféry".

Nymfo ví, jak si podmanit celý parket a přesvědčí vás o tom 29.03. na dalším Stepsletu, tradičně pod taktovkou Redrum Crew a v prostorách klubu Favál. Sestavu hlavní stage doplní zástupci z řad pořadatelské Redrum crew X.Morph, Soldik, VJE, Panzer, Pier, Wiit a Helmut. Vizuálně večerem bude provázet VJ Spool. Druhou stage si vezmou do parády další Redrumáci: Hrr.nec, Mystique, Casper, Mushka, Checkmate a zahrají vám Psy-Breakz, Tekkno a Raggajungle. Do upomínek si zapište: 29.03.2013 - Favál - Stepslet! A jak už to tradičně bývá, vstupné je 70kč do 22:00, po té za rovných 100kč a startujeme ve 20:30 na Main stagi.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016