PARTYINFO

 

DREAM FACTORY

Datum konání:
02.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
Mutant Star, Ondrej Psyla, 000333
Info:
http://www.psytrance.cz
Popis:
vstup do 22:00 zdarma, poté 70 czk
 
 
Sobotní Dream Factory v klubu Cover Place

V sobotu 2. března 2013 se v pražském klubu Cover Place (Freyova 27, Praha 9) uskuteční psytrance event Dream Factory. Očekávat můžete to nejkvalitnější, co nabízí tuzemská psytrancová scéna.

 

Live zahraje projekt Mutant Star (soundcloud.com/ankhabut). Tento projekt existuje již od roku 2004 a má za sebou nespočet vydaných tracků. Jeho čas bude jednu hodinu po půl noci.

Akci odstartuje majitel českého labelu Mystical Waves a label dj belgického labelu Ganjatree records Ondrej Psyla (www.soundcloud.com/ondrejpsyla2012). Hned od začátku uslyšíte psytrance v jeho nejlepší podobě.

Ve 23 hodiny začne vystoupení muže, který stojí za projektem Mimo-tv. 000333 (www.mimo.cz) nehraje tak často,proto jsou jeho vystoupení vzácnější. Jistě si připraví lesní, bublající set plný překvapení.

Druhá hodina a patnáctá minuta - doba pro všechny milovníky nekompromisního dark psychedelic trancu. Dj MiM (djmim.net) je ten pravý,povolaný na tento styl! Kolem čtvrté ráno zahraje svůj set Nick aka Circuit Jerk. Australan žijící

v Praze se na každé hraní pečlivě připravuje. Jeho sety jsou přizpůsobené času a místu. Od forest psytrancu k ranním melodiím nás provede nedělním  ránem.

Pastvou pro oči budou dekorace od Fluorobotanics (www.fluorobotanics.com). Jezdí po celém světě se svými uv aktivními dekoracemi a je špičkou ve svém oboru.

Dále vás potěší projekce od MIMO-TV, Kashmira a Subversion.

Nenechte si ujít tuto psytrancovou akci v příjemném klubu Cover Place (www.coverplace.cz). Klub nabízí dva bary, kvalitní sound systém, šatnu,čisté prostředí po celou dobu akce a v neposlední řadě i dostatek místa na posezení. Novinkou v Cover Placu je vylepšená akustika v hlavním sále. Jsou instalovány zvukové pasti do horních rohů prostoru!

Vstup na akci je do 22 hodiny zdarma! Po 22 hodině zaplatíte 80 Kč,-

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016