PARTYINFO

 

HOUSE ELEMENTS SPECIAL EDITION - " 10 YEARS OF DARKROOM DUBS TOUR"

Datum konání:
29.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Silicone Soul (Darkroom Dubs / Soma Records), Biodan, TAZZ, Slater, Da Moon (djdamoon.com) a Van Vega (Rus)
Popis:
vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Line-up:
22:00 - 01:30 Biodan vs Tazz vs Slater (back2back warm up set)
01:30 - 05:30 Silicone Soul (UK / Soma rec / Darkroom Dubs)
 
 
Silicone Soul a 10. výročí Darkroom Dubs již tento pátek v pražské Roxy Silicone Soul přivezou do Prahy oslavy 10. výročí jejich labelu Darkroom Dubs!
Legendární Silicone Soul se vrací do Roxy

Po oslavách desátých narozenin labelu Get Physical se na konci března fanoušci kvalitní house music mohou těšit na další 10-té výročí slavného labelu. Tentokrát zavítá s oslavami do pražské Roxy vydavatelství Darkroom Dubs, za kterým stojí oblíbená dvojice Silicone Soul!

 

Silicone Soul se nám sami ozvali, že plánují tour k 10. výročí jejich labelu Darkroom Dubs a že Prahu z toho rozhodně nechtějí vynechat, čemuž se dalo jen těžko odolat. Oslavy proběhnou doslova po celém světě od Anglie, přes Německo a Turecko až třeba po Chile a proto jsme rádi, že tato dvojka producentů a djs si sama vzpomněla i na pražskou Roxy. Zatím potvrzená vystoupení k jejich tour můžete čeknout zde: gigs.gigatools.com/user/siliconesoul

Poslední mejdan v Roxy byl vskutku legendární. Plná Roxy v 7.30 ráno se jen tak nevidí. Samotní Silicone Soul se předvedli ve skvělém více než 5-ti hodinovém setu, který nikoho nenechal chladným a měli co dělat, aby vůbec stihli ranní let. Po hraní měli tak 15 minut na sbalení se v hotelu a rychle na letiště, což svědčí o jejich lásce k publiku a muzice.

10 YEARS DARKROOM DUBS TOUR VIDEO TRAILER:

Psát výčet jejich úspěchů a ocenění nebo s kým vším spolupracovali, nám přijde zbytečné, protože Silicone Soul svou výjimečnost českému publiku stvrdili několikrát a vždy to byl mejdan, o kterém se ještě hodně dlouho mluvilo. Svou pověst výjimečných producentů a skvělých DJs přijedou znovu potvrdit 29. března do ROXY na party House Elements.

O support se postará trojice rezidentních djs Biodan, Tazz a Slater. V chill outu se můžete těšit na speciální poslechové deep sety djs Da Moon a Van Vega, kteří nás zaujali v djské soutěži pořádané v listopadu. Vizualizace bude mít na starost opět skvělý VJ Mono a tak nezbývá než dodat, připravte se na mejdan až na krev.

Pro nažhavení doporučujeme shlédnout taneční extázi jednoho z fanoušků Silicone Soul při jejich největším hitu Right On, Right On:

Za vstup zaplatíte do 23.00 příjemných 150,-czk, poté 200,- czk.

Další info naleznete zde: www.facebook.com/events/397020133727202/?fref=ts

www.roxy.cz

www.myspace.com/4siliconesoul

www.soundcloud.com/siliconesoul

www.facebook.com/djbiodan.cz

www.facebook.com/pages/DJ-Slater/27319466682

www.facebook.com/tazz.dj

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016