PARTYINFO

 

BALATON SOUND 2013

Datum konání:
11.07.2013 - 14.07.2013
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Akkezdet Phiai Andro Avicii (S)Baskerville (NL) Belzebass (I) Brodinski (F)Crystal Castles (CAN)Ganxsta Zolee és a Kartel Irie Maffia Justice dj set (F)Naga & Beta Scuba (UK)Solomun (D) The Bloody Beetroots live (I)Todd Terje (N) Wu-Tang Clan (USA) Armin van Buuren (NL) Budai Afrojack (NL)Coyote Dada Life (S) Dixon (D)Doctor P (UK) FuntCase & MC Skydro (UK) Hardwell (NL)Henrik Schwarz (D)Jan Blomqvist live (S) Modestep (UK) Nas (USA)Nervo (AUS)Palotai & MC Fedora Seth Troxler (USA)Sterbinszky Vad Fruttik Alesso (S) Axwell (S)Brains Bruno From Ibiza (F)Chriss Ronson Dandy Dimitri Vegas & Like Mike (B) Fairmont (CAN) Hernán Cattáneo (RA)Iggy Azalea (AUS) Jamie Jones (UK)Jay Lumen Muzzaik Punnany Elektro Sena Steve Aoki (USA) The Prodigy (UK)Above & Beyond (UK) Amon Tobin pres. Two Fingers (BR)Calvin Harris (UK) DJ Koze (D) Fedde Le Grand (NL)Four Tet live (UK)Friction (UK)Gary Back (UK)Green Velvet (USA) HOT X Loco Dice (D) Magda (PL)MiniCoolBoyz (I) Nora Naughty & Rocha Poli & Polarize Slam (UK)The Advent (UK) The Carbonfools
tINI (D) Yvel & Tristan
Info:
http://www.balatonsound.com
Popis:
Zamárdi - Maďarsko, na pobřeží Balatonu - kvalitní hudba i koupání zajištěno
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videa z festivalu Balaton Sound Světové hvězdy živě z festivalu Balaton Sound
Poslední informace k Balaton Sound 2013

Letošní program Festivalu MasterCard Balaton Sound zahrnuje takové jména jako The Prodigy, Calvin Harris, Wu Tang Clan, Armin van Buuren, Justice, Avicii. Výsledkem je, že již dva měsíce před zahájením festivalu vyprodal všechny druhy permanentek tzv. Balaton Sound pass. Sobota je kompletně vyprodaná a lístky do kempu již nejsou k dispozici. Nyní jsou v prodeji již jen některé denní vstupenky.

 

Letošní ročník MasterCard® Balaton Sound, jednoho z nejpopulárnějších maďarských festivalů, je již sedmý v řadě.  Sziget Cultural Management zorganizoval první ročník v roce 2007 s cílem přinést něco nového a kvalitního na maďarskou festivalovou scénu. Na nejkrásnějším místě u slavného jezera Balaton, začali představovat největší světové hvězdy elektronické a taneční scény a díky modernímu programu se stal festival brzy nesmírně populární a může se pyšnit vizitkou “vyprodáno”. A poprvé v historii festivalu jsou permanentky vyprodány již řadu týdnů před startem festivalu. Začíná 11. července a bude trvat čtyři dny nonstop. Balaton Sound získal ocenění jako nejlepší evropský festival roku 2012 v kategorii „Best Medium-Sized Festival“ v prestižních evropských cenách European Festival Awards.


Mapa areálu: http://balatonsound.cz/_/info/mapa_are%C3%A1lu

Aftermovie 2012:



Tady je výběr těch nejznámějších, kteří budou na festival vystupovat:
Vystoupení The Prodigy je pro většinu velkých festivalů a hlavních scén nezbytností, což je potvrzuje 25 milionů prodaných alb a neupadající popularita.



Calvin Harris patří mezi největší jména současné mainstreamové elektronické scény. Tento skotský DJ produkuje perfektní party hity s prvky electro house a tento rok dorazí do Zamárdi s úplně novým programem.



Wu Tang Clan, jedna z nejdůležitějších hip hopových formací rozhodně patří do hudební historie. Toto New Yorské hiphopové uskupení se dalo dohromady v roce 1993, takže letos oslaví 20té výročí existence..



Minulý rok uzavíral Armin van Buuren festival energických setem na pozadí ohňostroje na rozloučenou. Tento rok přijíždí s projektem „A State of Trance 2013“, aby svým fanouškům připomněl, co dobrý trance opravdu znamená.



Justice hvězdy francouzského labelu Ed Banger Records, nemusíme fanouškům představovat. Produkují světové hity, ve kterých se nebojí překračovat hranice zavedených žánrů.


Zdá se, že všechny hity napsali švédové, ale pravděpodobně největší z nich je Avicii, DJ a producent žádaný po celém světě. Ti, kteří se zúčastnili jeho show v loňském roce, si to letos rozhodně nenechají ujít ... a kdo chyběl, má příležitost napravit svoji chybu.



Organizátoři opět upozorňují návštěvníky, aby nákup vstupenek na MasterCard Balaton Sound uskutečňovali pouze v oficiálním prodeji. Na černém trhu se mohou objevit falešné vstupenky, se kterými se na festival nedostane.

Seznam potvrzených účinkujících:

11.7.2013

Akkezdet Phiai
Andro
Avicii (S)
Baskerville (NL)
Belzebass (I)
Brodinski (F)
Crystal Castles (CAN)
Ganxsta Zolee és a Kartel
Irie Maffia
Justice dj set (F)
Naga & Beta
Scuba (UK)
Solomun (D)
The Bloody Beetroots live (I)
Todd Terje (N)
Wu-Tang Clan (USA)

12.7.2013

Armin van Buuren (NL)
Budai
Afrojack (NL)
Coyote
Dada Life (S)
Dixon (D)
Doctor P (UK)
FuntCase & MC Skydro (UK)
Hardwell (NL)
Henrik Schwarz (D)
Jan Blomqvist live (S)
Modestep (UK)
Nas (USA)
Nervo (AUS)
Palotai & MC Fedora
Seth Troxler (USA)
Sterbinszky
Vad Fruttik

13.7.2013

Alesso (S)
Axwell (S)
Brains
Bruno From Ibiza (F)
Chriss Ronson
Dandy
Dimitri Vegas & Like Mike (B)
Fairmont (CAN)
Hernán Cattáneo (RA)
Iggy Azalea (AUS)
Jamie Jones (UK)
Jay Lumen
Muzzaik
Punnany Elektro
Sena
Steve Aoki (USA)
The Prodigy (UK)

14.7.2013

Above & Beyond (UK)
Amon Tobin pres. Two Fingers (BR)
Calvin Harris (UK)
DJ Koze (D)
Fedde Le Grand (NL)
Four Tet live (UK)
Friction (UK)
Gary Back (UK)
Green Velvet (USA)
HOT X
Loco Dice (D)
Magda (PL)
MiniCoolBoyz (I)
Nora Naughty & Rocha
Poli & Polarize
Slam (UK)
The Advent (UK)
The Carbonfools
tINI (D)
Yvel & Tristan

 

Warm up na Balaton Soundu

Speciální dárek pro nedočkavce a hlavně pro majitele festivalového passu a camping ticketu. V "nultý" den zahrají například Lotfi Begi, Roberto a německý  Moguai.

Festival letos začíná ve čtvrtek 11.července v 8:00 ráno, ale majitelé festivalové permanentky Balaton Sound pass mohou začít festival již ve středu 10.července ve 14:00 a pro ně jsme také přichystali otevírací večírek. Na warm-up párty nelze zakoupit vstupenku a je jen pro majitele permanentky.

Line-up on the OTP Bank Stage:
19.00-21.00    Edo Denova
21.00-23.00    Lofti Begi
23.00-01.00    Roberto
01.00-03.00    MOGUAI
03.00-05.00    FlameMakers

https://www.facebook.com/balatonsoundCZ

 
Festival Balaton Sound přidává další jména Další jména na festivalu Balaton Sound 2013 Avicii a mnoho dalších jmen potvrzeno na Balaton Sound The Prodigy, Calvin Harris, Wu Tang Clan a mnoho dalších na festivalu Balaton Sound

Reporty

 
Další videa z Balaton Sound
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016