PARTYINFO

 

FUSION

Datum konání:
09.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
Rico Casazza (Release Sustain, Stock5, Serialism), Jag Kiranmay (Seva Records), Rob Smile (Deep Smoke), Eddrum a.k.a Eddie Mur, Fill & Rody, Adam Cloud, Pete Walk, LiVe, Peter Costa, Daddy (House Riders)
Popis:
start 21:00, vstup 99 Kč
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Rico Casazza: "Pro mne je muzika řečí duše..."

Historicky podruhé zavítá příští týden britský producent a DJ Rico Casazza do České republiky, aby do vás v pátek a v sobotu pustil muziku, nad níž v posledních dnech usilovně pracoval... Má to jeden háček - on sám svou vlastní tvorbu definovat neumí, takže musíte sami posoudit, co vlastně hraje. I o tom byla v rozhovoru řeč a dostalo se také na jeho začátky v Londýně, který je pro něho jen jedním šíleným městem. Hezké čtení před tím, než zamíříte hned dvakrát na taneční parkety!

 

Jak se vede, Rico?

Vede se dobře, díky za optání...

Můžeš nám na začátek řict pár slov pro ty, co ještě nenarazili na tvou tvorbu, o tobě a o tvé muzice?

Jsem jeden z mnoha dýdžejů a producentů fungující v tomhle šíleném městě, jakým Londýn bezpochyby je. Muziku už dělám strašně dlouho a miluju to, co dělám! Pro mne je muzika řečí duše...

Jak bys definoval svůj zvuk? Vím, že to zní trochu jako klišé, nicméně můžeš se o to přesto pokusit?

Hm, raději bych to nechal na posluchačích, ať si každý udělá definici o mé hudbě sám... Vysvětlit muziku je pro mne celkem obtížné. Moje hudba je "deep výlet" odněkud někam...

Rico Casazza

Můžeš nám přiblížit něco z toho, na čem se hudebně podílíš v Londýně a i něco málo o tvých současných hudebních aktivitách?

V Londýně sem začal s DJingem v roce 2002. Tehdy a právě tady jsem se vlastně naučil, jak hrát. Objevil jsem řadu obchodů s vinyly, spoustu užasných lidí opravdu zapálených do muziky a především jsem poznal obrovskou komunitu skvělých umělců, hudebníků, promóterú, návrhářů, fotografů, snilků, prostě samé super lidi...

Na závěr se Tě zeptám, jestli sis připravil něco speciálního pro české publikum a párty Fusion?

Mám připravený zbrusu nový "live" set, v němž zazní celá řada nových tracků a už teď mám takový pocit, že ze sound systému vypochodují tajemní duchové! :)


Už jsi někdy v Česku hrál?


Ano, u vás v Čechách budu už podruhé a znovu se moc těším na Prahu a celou párty Fusion!

Ptal se Jag Kiranmay v únoru 2013.

foto: archiv

Britský DJ a producent Rico Casazza se znovu představí v České republice a to v pátek 8. března na akci Deeper Vibe v kladenském Moo Baru a v sobotu 9. března v rámci noci Fusion v pražském klubu Hoodoo.

Odkazy:

www.soundcloud.com/ricocasazza
www.facebook.com/pages/RICO-CASAZZA/418942798985
www.myspace.com/ricocasazza
www.youtube.com/user/jackfidante
www.discogs.com/artist/rico+casazza
www.beatport.com/artist/rico-casazza/69043
www.residentadvisor.net/dj/ricocasazza/tracks
www.mixcloud.com/rico-casazza

 
Vzpomínka na rave akce s párty Fusion!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016