PARTYINFO

 

REFLEX CANNABIS CUP

flyer
Datum konání:
21.03.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Featurecast (Fingerlickin, UK), Jan2, Fatty M, Manio, Schwa, Click Joe, more
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Program 9. ročníku Reflex Cannabis Cupu
Reflex Cannabis Cub – DJ Featurecast v tříhodinovém setu

Lee Mintram, profesním jménem Featurecast (label Fingerlickin'), je britský DJ a producent ze Southamptonu, na jehož hudební stopy můžete narazit i tam, kde byste to opravdu nečekali. Jeho jméno vysloví např. James Zabiela, pokud se ho zeptáte, kdo jeho učil scratchovat.

 

A když si zapnete TV a poběží zrovna reklama na iPod 4G, můžete jen hádat, kdo je autorem songu Channel Surfing, který v ní zní. Kreativní sety, kde se kříží nespočet hudebních stylů posledních dekád, obsahují až 70% vlastních mash-upů. V jeho plánovaném vystoupení, které proběhne ve čtvrtek 21.3. v klubu Roxy jako součást 9. ročníku Reflex Cannabis Cupu, tak zazní zběsilá směs vytříbené hudby, které bude chvíli vládnout break, hip hop, poté funk a drum and bass nebo soul proložený dubstepem. Vše s obrovským přehledem a energií. Stačí jen zabrousit na Soundcloud profil, kde nabízí téměř všechny své skladby a mixy k poslechu. Jeho vystoupení v Praze bude trvat úctyhodné tři hodiny.

Do Roxy / NoD můžete vyrazit ale už v 15:00, kdy začíná Odpoledne s Reflex Cannabis Cupem, kde budou připraveny stánky s možností testování různých zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin. Dále pak tematické přednášky a přehlídka nejlepších fotografií z uplynulých ročníků. Celá akce se poté přesune do prostor klubu, kde vystoupí DJ Featurecast za podpory domácích DJs. Nemusíme snad ani dodávat, že vstup na celou akci je zdarma.

soundcloud.com/featurecast


Jen pár otázek...

Jak bys nejstručněji popsal svou hudbu?

„fun energetic breaks“

Které hudební styly tě v tvorbě ovlivňují?

Vyrůstal jsem hlavně na hip hopu, funku a soulu.  Obdivuju producenty jako DJ Premier nebo DJ Muggs, ale čerpám i z taneční scény, kde za mnohé vděčím např. The Prodigy.

Jaké tři skladby bys doporučil někomu, kdo z tvé tvorby ještě nikdy nic neslyšel?

Pravděpodobně bych mu doporučil celé mé debutové album Run For Cover a také dvě skladby, které vyšla na labelu Ghetto Funk.

Jak dlouho jsi pracoval na svém debutovém albu Run For Cover?

Připadalo mi to jako věčnost, ale myslím, že jsem začal před 4 lety a část byla hotova po osmi měsících. Celé jsem jej dokončil v prosinci 2011.

James Zabiela tvrdí, že ty jsi ho učil scratchovat. Je to pravda?

S Jamesem jsem chodil do školy a žil s ním několik let ve společném domě. Jednou se stavil a viděl mě, jak si hraju s deskama. Jsem si jist, že jsem mu v tomhle směru dal nějaké moudré rady.

Máš momentálně nějaký hodně oblíbený track?

Morf Fustang - Champaloo

Na mnoha skladbách jsi pracoval s různými vokalisty a vokalistkami. Je to vždy pravidlem hledat nějaký zajímavý hlas do tvých skladeb?

Vesměs ano, ačkoli takhle jsem to nikdy neplánoval. Myslím si, že po mnoha remixech a různých skladbách bylo dobré mít něco trochu jiného, co tomu všemu dodá větší hodnotu. Vokály mi pomohly toho dosáhnout.

A.Skillz se o tobě jednou zmínil ve smyslu, že ty jsi mezi těmi umělci, o kterých ještě hodně uslyšíme.

Adam mě vždycky podporoval a často hraje moje tracky. Toho si samozřejmě vážím.

Na závěr nám o sobě prozraď něco, co o tobě ještě nikdo neví.

Doma máme několik králíků.

 
Finále 9.ročníku Reflex Cannabis Cupu proběhne v Roxy a NOD

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016