PARTYINFO

 

BE FRESH: BE REDNECK (MARTY FISH BDAY)

Datum konání:
15.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Chris Sadler, Marty Fish, Subgate, Adlet, Pete Walk, Adam Cloud, Kifli, Revis, P-jay, Marvill, Wilda, Schwing, Tokátko, Mike Mex, Snoofy, Sandy Fox, Schumi, Johny Jonas
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, v kostýmu zdarma
 
 
Klubovka Be Redneck v klubu Touster již v pátek

Be Fresh a Touster club and lounge si vás dovolují pozvat na párty Be Redneck, kde své narozeniny oslaví Marty Fish! Svoláváme všechny vidláky, sedláky, mařenky a selky na výroční sjezd veškérého buranstva, který proběhne 15.2. v prostorách kulturního domu Touster. Předseda JZD Martin Houda si i tento rok připravil bohatý hudební program. K tanci i poslechu bude hrát reprodukovaná hudba místních potulných umělců a diskžokejů.

 

Hlavním hostem večerní tancovačky bude již delší dobu domestikovaný redneck Krištof Sádlo, který vám předvede své speciální vystoupení na cimbály. Podpoří ho místní kapela Tousterboys, residentní diskžokejové a své vystoupení si také připravili žáci ze studentského spolku 54.



Těšit se určitě můžete na vesnické dekorace, pivo v kelímku, hospodské pochutiny, vytuněné barmany, vesničanky na gogo kostce a spoustu dalších parádiček.

Tentokrát, kdo dorazí v kostýmu, tak nemusí platit vstup. Naopak bez kostýmu to máte za kilo pokuty.

Nechť započnou hody! :) Hodovat se bude až do pozdních ranních hodin. Oficiální after párty je totiž ve STUDIU 54!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016