PARTYINFO

 

NIGHTWAVES

Datum konání:
01.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Raj Kotecha, Patrik Marle, Tokátko, Subgate, Tráva, Andy Smith
Popis:
vstup 120/200 czk
Line-up:
21:00 Raj Kotecha
22:00 Patrik Marle
23:00 Tokátko
00:30 Subgate
02:00 Tráva
04:00 Andy Smith
 
 
Dnešní premiéra akce Nightwaves v Yesu

Premiérový mejdan pod záštitou Nightwaves.cz to roztočí již tento pátek v Yes! klubu v Praze!  Párty v berlínském stylu na vlně tech-housové hudby, kde můžete pořádně vyvenčit své střevíce, to je Nightwaves first time.

 

„Naším cílem je organizovat takové akce, které budou moci vždy nabídnout nejen kvalitní hudební zážitek, ale i vizuálně uspokojit choutky nejnáročnějších party lidí.“

A kdo se tedy postaví za DJský pult?

Raj Kotecha přiletí až z Londýna, aby odstartoval večer prošlapaných střevíců. Po patnácti letech, kdy se věnoval především hiphopu a působil na anglické hiphopové scéně, se jeho cesty zkřížily s tech-housem, který mu uhranul a tak na Nightwaves „poprvé“ představí svůj první set na tech-housové vlně. Taky jste zvědaví?

Dále uslyšíte mladého, talentovaného DJe a promotéra DJe Tokátka, který se v současné době soustředí především na hudební produkci Touster production. Na klubové scéně se pohybuje již od roku 2005. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a postupem času si vyzkoušel spoustu hudebních stylů. Nejvíce ho však oslovil německý sound deep house & tech-house music a tak se přesně hodí do Nightwaves party.

Profesně nejstarší, legendární DJ Tráva bude dalším, který to v Yes! klubu rozproudí. DJ Tráva začal s profesionálním dj-ingem již v roce 1995, kdy se stal residentem legendárního klubu Bunkr. Jeho hudebními styly jsou house, tech house, deep, funk, techno a jistě se můžete těšit na velkolepou hudební kompilaci starých vypalovaček i nejnovějších hitů elektronické scény.

Dalším z DJské party večera je DJ Subgate, který odstartoval svou kariéru v roce 2001. Na počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním  technosoundem. Nyní se jeho hudba pohybuje na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra, kterými roztančí každého neposedu.

Svoje poprvé zažije s Nightwaves i Patrik Marle, kterého jste za DJským pultem ještě vidět nemohli. O svém vytříbeném hudebním vkusu Vás přesvědčí našlápnutým tech-housovým setem.

Na Berlínskou vlnu Vás však mejdan nenaladí jen kvalitní hudbou, ale i špičkovým celovečerním VJingem, decentními dekoracemi, stánkem s lehkým občerstvením a oblíbeným Clubem Maté, který bude na baru k dostání. V klubu dokonce budete mít možnost se nechat vyfotit polaroidem a odnést si fotku na památku za pár kaček!

Yes Club se nachází v samotném srdci Prahy, kousek od stanic metra I.P. Pavlova a Náměstí Míru v suterénu historické budovy „Palác Deminka“. Disponuje dostatečnou kapacitou v prostoru větším než 500 m2. Objekt je rozdělen do 3 částí: přízemí, koktejlový salonek a mezipatra s několika VIP sekcemi.

Vstupné: 200,- na místě / 120,- pro fanoušky Nightwaves na facebooku

www.bing.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016