PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
22.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan feat. Chris Vern (live trumpet), Gadjo.cz, ABAB & Tenten
Live:
Liwid
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Tazz & Biodan s trubkou v pátek na Sheexy House

Na tento pátek 22.2. pro vás Chapeau Rouge připravilo pravidelný mejdan rezidentních djs Tazze & Biodana, kteří tentokrát svůj večer oživí trubkou! A to né s ledajakou trubkou. Ani jeden z djs hudebního nadání na instrumentální nástroje moc nepobrali, a tak s nimi vystoupí živě na trumpetu známý trumpetista Chris Vern!

 

Mladý jazzový trumpetista z Prahy Kryštof Verner aka Chris Vern, který je především známý ze skupiny Freaky Art. Dříve vystupoval taktéž pod jménem Kryštof live trumpet (Freaky Art). Vystudoval gymnázium s hudebním zaměřením a kromě hraní na trubku také zpívá. Je bývalý člen známé ska-jazzové formace Green Smatroll, se kterou natočil desku Rude Jazz (09). Pravidelně vystupuje jako host se skupinou Chaotic (alternative-ska), se kterou má na svědomí desku I wanna dance with you (09).

TAZZ&BIODAN zahrají na Sheexy House společně po nekolika měsících, kdy se kvůli jiným angažmá vzájemně míjeli, a tak se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house v jejich oblíbeném vystupování back2back po celou noc.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem DADA, kde vystoupí djs a kapely Mitewort, ABAB, Tenten, Liwid a další, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dj Liquid A.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016