PARTYINFO

 

MASH UP FUNK + FRISBEE FREESTYLE TOURNAMENT AFTERPARTY

Datum konání:
09.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Jayl Funk (ger) & Goldstar, Craig Hampson (uk), Jakobeen & Spectre & Distress, Brada + Voita, Da Root
Live:
Amplify
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00-00:30 Brada + Voita
00:30-03:00 Jayl Funk
03:00-04:30 Da Root
04:30-05:30 Goldstar
 
 
Funky breaková akce Mash Up Funk se speciálním hostem z Německa

V sobotu 9.února se pražským klubem Chapeaurouge prožene další Mash Up Funk. Aneb akce na které můžete slyšet žhavé funky a grúvy originály let sedmdesátých, vzápětí okořeněné současným elektronickým soundem, kterému se říká Funky Breakz, Nu Funk či Ghetto Funk.

 

Že to bude večírek vskutku nevídaný a s hudebním stylem v našich končinách neslýchaný není pochyb, neboť z německého Norimberku pozvání přijal Jayl Funk, který vám v Chapeaurouge předvede co nyní frčí ve světě na funky breakz parties.

Z domácích Djs uslyšíte za breakbeat.cz Bradu a Voitu.Za springbreak crew dje Da Roota a za mash up funk dje Goldstara.

Jayl Funk MiniMix: soundcloud.com/mashupfunk/jayl-funk-grundfunk-radio-show

 

JAYL FUNK BIO

Jeho hudba je ovlivněna zejména Oldschool Breakbeatem, house a Funk & Soulem. V roce 2007 vyhrál se svým funky breakz setem v soutěži Movida Corona DJ Battle v rodném Norimberku. Jako Dj objel celou evropu a hrál po boku Kraak & Smaak, Marc Hype, Ed Royal, Boca 45, Basement Freaks a dalších

Kromě djingu se věnuje produkci a též má na starosti svůj vlastní label „Honkey Phonk“, který v prosinci 2011 založil. Zde během jednoho roku vydal 3 releasy a díky jeho specifickému funky soundu se můžeme těšit na další tracky z jeho dílny, které připravuje na další “Honkey Phonk 04“.

V roce 2008 vychází jeho první release “Washed Car“ pro Bleenchic Records , čímž si získal velkou podporu mezi současnými funky breakz producenty jako jsou: All Good Funk Alliance, Rephrase, Flow Dynamics .....

Další releasy na sebe nenechávají dlouho čekat a v letech 2008 – 2009 vydal na Timewarp Music EP “ A Tale Of 2 Cities“, nebo společně s Quincy Jointzem spolupracoval na “Fresh Funky Dude EP“ pro BadboEův label Breakbeat Paradise .

Rok 2010 je pro Jayl Funka přelomovým a se svým EP “We Got The Funk“ na labelu Bombastic Jam sklízí úspěchy po celém světě. O tom že Jayl je vskutku dobrý producent není pochyb a s příchodem roku 2011 střílí od boku jeden dobrý track za druhým. Například jeho druhé EP pro Bombastic Jam “Get Down On The Floor“ či skvělý “Dynamite Funk“ na kompilaci Manmade Feature Funk Vol.7 ve vynilové podobě svědčí o tom že právem patří mezi vyhledávané producenty současné funky breakz scény. Z digitálních tracků jichž je bezpočet určitě stojí za zmínku releasy pro polský label Trufunk . Tracky jako: “Let's Dance“, “Honk The Phonk“ nebo “Funky Song“ sklidili velký úspěch a zvlášť “Funky Song“ byl 1 měsíc Nr.1 na Juno Download a dalších 5 měsíců v prvních top ten.

Kromě vlastní tvorby udělal spoustu remixů, například pro: UMBO, Philly Blunt, DJ Prosper, Jazz k. Lipa, Dogo Argentin

V květnu 2012 vydává pro Bombastic Jam své debutové album “We Got The Funk“ na němž nechybí hitovky “We Got The Funk“, “Washed Car“, či kytarovka “Get Phunky“.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016