PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
23.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, Vilem (lolypop), Pietros, STP (House Dynasty) & djs Hory_Doly
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Sobotní Climax v Roxy

Jak už bývá v Roxy zvykem, poslední sobota v měsíci tradičně patří rezidentní noci Chrise Sadlera Climax a nejinak tomu bude i v sobotu 23. 2. Na nejdéle fungující pravidelnou klubovou noc v ČR, která letos v listopadu oslaví už 15 let existence, si tentokrát Chris Sadler pozval DJs Vilém a Pietros. V chill outu se pak nově těště na STP (House Dynasty) a DJs Hory_Doly. Chybět samozřejmě nebude ani rezidentní VJ Climaxu Martin.

 

Tím, kdo celý sobotní mejdan odstartuje, bude jeden z matadorů tuzemské taneční scény DJ Vilém, který patří mezi jedny z nejdéle hrajících českých house DJs, když začínal v roce 1992 po boku ikon domácí taneční scény jako LoutkaBidlonebo Brown.

Kromě hraní v Radosti FX, kde má rezidentní noc Lolly Pop, můžete Viléma, který posbíral řadu zkušeností při hraní v městech jako BerlínLondýnAmstredam nebo Mnichov, vídat také např. v SaSaZu nebo Mecce. Poměrně častým hostem je také v ROXY, když konkrétně na Climaxu vystoupil už několikrát.

"Z Viléma se pomalu stává rezident Climaxu", komentuje to Chris Sadler a dodává: "Důvod, proč ho zvu tak často, je jednoduchý - málokdo umí večírek rozjet tak nenásilně a s citem jako právě Vilém. Moc dobře chápe, že party jako celek musí mít nějaký vývoj a na začátku se nehodí rychlá a tvrdá hudba, nýbrž něco klidnějšího, funky a houpavýho. A to je přesně ten styl, který Vilém zvládá naprosto skvěle."

Mezi nespočtem parties prověřené DJe patří i druhý Chrisův host na únorovém Climaxu Petr Bludský aka DJ Pietros, jehož cesta mezi špičku tuzemské houseové scény vedla přes hraní v mladoboleslavském klubu Hogo Fogo a následná angažmá v klubech jako DuplexMeccaCelnice, SaSaZuFabric či Luxor.

"Petr je profesionál každým coulem. Aby také ne, když má za sebou tolik let hraní v těch nej českých klubech. Stejně jako on sám i jeho sety bodují především obrovsky pozitivním nábojem. Naposledy jsme spolu hráli před pár měsíci v klubu Luxor v České Lípě, kde to tenkrát pořádně rozsekal. Jsem si jistý, že tomu nebude jinak ani 23. 2. v ROXY na Climaxu,"říká ke svému druhému únorovému hostovi Chris.

Jak již bylo naznačeno v úvodu, kromě výše zmíněných DJs se můžete těšit také na nové obsazení Chill outu, kde se naživo představí nový projekt bývalých STP House Dynasty, jenž slibuje zvukově pestrou taneční smršť doplněnou živými nástroji. A aby toho nebylo málo, těšit se můžete navíc také na DJs Hory_Doly, jejichž sety "bývají nevšedním zážitkem pro posluchače a obvykle při nich nezůstane jediná parketa suchá".

Víc než lákavý line up únorového Climaxu navíc ještě podtrhuje fakt, že celá akce je do 23:00 se vstupem ZDARMA, což je víc než pádný argument, proč si tenhle mejdan nenechat ujít….

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016