PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
16.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Saschienne live (Sascha Funke & Julienne Dessagne, Berlin), Roman Rai (roxy prague), Fatty M (roxy prague), mattyB & Zjook
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100/150 czk
Line-up:
22:00 - 01:30 Roman Rai
01:30 - 02:30 Saschienne Live (GER)
02:30 - 05:30 Fatty M

chillout: mattyB & Zjook
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na sobotní Flow bude v Roxy čarovat VJ Texa
Sascha Funke s projektem Saschienne Live již v sobotu

Již tuto sobotu 16. 2. přivítá klubová noc Flow první letošní zahraniční hosty. Budou jimi velerespektovaný berlínský DJ a producent Sascha Funke a jeho žena Julienne, jež v tuzemské premiéře představí svůj nový společný projekt Saschienne Live, který loni debutoval velmi podařenou deskou Unknown na německém labelu Kompakt. Chybět samozřejmě nebudou ani rezidenti Flow Roman Rai a Fatty M. Další rozměr celé party navíc dodá VJ kapely MIDI LIDI Texa. V chill outu zahrají mattyB a Zjook. Ještě než celá akce vypukne, máme tu pro vás poslední info.

 

Ti, kteří stále váhají s účastí nebo si prostě jen chtějí udělat ucelenější obrázek o tvorbě Saschienne, budou mít skvělou příležitost poslechnout si celý loňský debut Unknown den před samotnou party na Radiu 1, kde bude album hrát v pátek15. 2. od 19:00 v rámci pořadu CD Nonstop. Naladit se ale můžete také shlédnutím záznamu z live setu Saschienne z polské Vratislavi:

Vstupenky na Flow w/ Saschienne Live jsou stále ještě k mání v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za super cenu 100 czk + poplatky, bez poplatků je můžete pořídit v NoD (v patře nad ROXY) každý všední den od 16:00 do 20:00. Cena na místě pak bude 150 czk.

Dodejme, že další díl Flow proběhne v ROXY 9. března a těšit se můžete na kultovního DJe, producenta a jednoho z nejvýraznějších zástupců německého minimalu DJe HELL!!

 
Sascha Funke představí v Roxy nový projekt Saschienne Live!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016